Fevzi Burak tarafından yazılan gönderiler
-
-
Çok tehlikeli geliyor
-
Samsun
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ayın 11i gibi karadenizde ciddi bir siklon gören modeller var icon öğlen vermişti akşamda verdi takip edeceğim karadenizi bu yağışlar üstüne bu siklon vurursa çok hasar oluşur.
-
Doğu karadenizde çok etkili yağışlar var samsun hazır mı samsunda kütleler oluşmaya başladı deniz üstü kapandı geliyor

-
Doğu karadenizde yer yer çok şiddetli yağış var oraj aktiviteside yüksek
-
Ordu'da yaklaşık 20 dakikadır gökgürültüsü var uzaktan uzaktan ama yavaş yavaş sesler yükselmeye başladı yağış geliyor sanırım
Evet gök gürültüsü yapan kütle biraz batıda genişler mi bakalım güneyden de kütle geliyor orduya
-
İdare eder cape biraz düşük
Aynen tokatlı kardeşim eren cevaplamış cape biraz düşük diğer veriler iyi bakalım
-
Samsun merkezde riskli kategoriye dahil oldu rüzgar yönü iyi dün akşamki ecmwf gibi olmayacağı belliydi.
Batı karadenizde yağış miktarları bu kadar yüksek seviye değil düzce tarafları daha çok yağış alacak gibi zonguldak ve bartın 50mm civarı
-
Son güncellemelerden sonra sistemin yıldızı samsun ordu arası olacak il merkezleri olarak samsun ordu giresun rizede sel ihtimali çok yüksek
-
Gfs öğle saatleri 2 3 civarı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Batı karadeniz kıyıları sistemi karşılamaya hazır mı? Kazasız belasız aksiyonu bol olması dileğiyle inşallah
-
Samsun ordu arasında 200mmyi geçen yerler olacaktır. Yarın oluşacak yağışlarda dolu riski var batı karadenizde dolu riski var bu geceden itibaren kuvvetli yağışlae batı karadenizi gün boyu etkileyecek dikkatli olunmalı.
-
9 13 arası sanmıyorum arda ama 12den sonra oluşumlar olabilir. Yani çıkış saatinde bir ihtimal ama öğleden sonra yağış var
-
hocam samsunda ne zaman başlar yağış yarın gece mi?
Yarın öğle saatlerinden sonra diye düşünüyorum.
-
Bu gece saatlerinden sonra kuvvetli yağışın başlamasını bekliyorum. Değerlerde iyi olduğu için dolu ihtimali deniz üzerinde hortum gibi yüksek şimşek yıldırım aktiviteleri görülmesi olası kütlelerin güçlü olacağı aşikâr. 8i öğle saatlerinden sonraya kadar aralıklarla yağış devam edecek gibi duruyor. Su baskınları riski de var.