Fevzi Burak tarafından yazılan gönderiler
-
-
hocam samsun için nasıl görünüyor yağışlar
Modellerde farklılıklar mevcut ama bu gece ve sabah yağış olma olasılığı var şuan kütleler beni yanıltıyor radar bakıyorum sadece ama şartlar uygun gözüküyor kütle bekleyeceğiz. Samsunun doğusu ve ordu giresun civarlar ile rizenin doğusu şiddetli yağış alacak gibi gözüküyor bu sistemde bakalım neler olacak.
-
Evet iyi aksiyon olacağa benziyor kazasız belasız inşallah trabzon merkez şanssız duruyor yağış açısından yine maalesef doğu karadeniz adına ama maalesef demek de ne kadar doğru bilmiyorum aşırı yağış sıkıntılara yol açabilecek durumda çünkü. Umalım ki afet yaşanmasın
-
Orta karadenizde yer yer etkili gökgürültülü yağışlar var
-
Fevzi Burak hocamm şu anki yağış olur da gelirse alınacak herhangi bir tedbir yetersiz kalmaz mı?
Evet kalır ama en azından can kaybı yaşanmaz umarım
-
Bu yağış gerçekleşirse ihtimalleri kenara koyuyorum toprak suya çok doydu o bölgede ve yine aynı bölgede çok şiddetli yağış bekleniyor heyelan ve seller kaçınılmaz gözüküyor tedbir almak şart ordu giresun çevrelerinde de risk var. Ay sonuna kadar bölge yağışlar almaya devam edecek.
-
Fevzi Burak hocam Ordu'da yağış olmamış sanırım gece sence önümüzdeki saatlerde etkili kütle gelir mi ?
26sına kadar sakin duruyor ufak tefek kütleler gelebilir önümüzdeki birkaç saat
-
Samsuna etkili bir kütle iniş yapıyor
-
Hocam Atakum taraflarında da yağış olur mu?
Doğuya göre daha az miktarda ama yağış olacak gibi duruyor sabah saatlerinde
-
Samsunun doğusu ordu ve giresunda yarın akşam saatlerine kadar kuvvetli yağış bekleniyor dikkatli olalım.
-
Batı karadenizde deniz etkili yağışlar ara ara devam edecek.
Orta ve doğu karadenizde etkili yağışlar ara ara kendini ay sonuna kadar gösterecek. Rize artvin çevreleri ile samsunun doğu ilçeleri ordu ve giresunda da etkili olabilir olumsuzluklara karşı tedbirli olunmalı
-
Artvin arhavide sel meydana gelmiş görüntüler çok kötü duruyor ve yağışın o bölgede devam edeceği tahmin edildiğinin bölge halkı tedbirli olmalı.
-
Samsun termede köydeyim rakım deniz seviyesine yakın çok basık bir yerdır aslında ama eserdi en azından o da yok 2 gündür çok kötü çok
-
Bolu'da gündüz vakti %60 nemin sebebi nedir reis
Biraz batı karadeniz iklim tipinden de etkileniyor az buçuk denizellik etkisi ulaşabiliyor bundan dolayı diye düşünüyorum.
-
Hava çok sıcak aşırı bunalıyoruz yaprak bile kımıldamıyor.