Zonguldak merkez yıkılıyor herkes çok iyi yağış aldık kıyılarda örtü oluştu
Hayırlı olsun
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturZonguldak merkez yıkılıyor herkes çok iyi yağış aldık kıyılarda örtü oluştu
Hayırlı olsun
Rakımlar arası örtü miktarında değişimler mevcut merkez 20 rakımda 10 15cm arası vardı biraz yukarısı 20cm barış bulvarı hesabı zeytinlik kavşağında 35cm kuşun orada ise dizime kadar geldi kadar yaklaşık 50cm civarı araştırma hastanesi civarında ise dizimi bile geçen yerler vardı erime de yapmıyor yüksek kesimlerde pek beklenen dek yağışlarıyla örtü miktarı daha da artacaktır yarın gece ise havanın açması bekleniyor ve sağlam ayaz olur
Dışarıdaydım arkadaşlar yeni girdim foruma şuan samsun bu akşam boş kalır gece 2 3 ten itibaren yoğun kar yağışlarına maruz kalabilir tekrar dek etkisiyle yarın akşama kadar
Bölgemiz geneli bütün kıyılar kara kavuştu sonunda örtü de alıyor çok şükür allaha
Samsun merkezde 10cme yakın örtü var ve harika yağıyor akşam saatlerine kadar kuvvetli devam edebilir umarım öğlen erime yapmaz
Ordu ve giresunda sisteme başladı trabzon ve rizede yakındır
Samsunda eğer gece 3 ile öğle 3 arası bir şeyler olmazsa yazık olacak rakım sistemi olarak kalacak şuan kısa vade modelleri yağış konusunda gece 3ten itibaren çok yoğun yağış öngörüyor umarım gerçekleşir
Yalnız şunu söyleyebilirim cephe girişi biraz gecikti gibi duruyor kar alamayan iç kesimlerimiz beklesin
Arkadaşlar bugün çok giremedim sistemi yaşıyoruz sonuçta yukarılara çıktım gündüz 10m yukarıya çıktıkça örtü artıyordu garipti neyseki sonunda araştırma hastanesi civarlarına çıktım bayağı da yorulmuşum her yer kardı asıl kar yağışı gece ve sabah saatlerinde gözüküyor
cephenin girdiği bölgelerde yoğun kar yağışı görülüyor cephe alttan beslemeli şekilde doğuya doğru genişliyor samsun 1 saate kopabilir
öğlenden sonra gibi duruyor.
Samsun Terme kar ne zaman başlar
Asil yagis ne zaman peki hocam
radar bakabilirsiniz ilerleyen saatlerde radar kapatmaya başlayacak
Burasi yagmur hâlâ sanirim samsunda rakim kurbani olacak gibi
şuanki yağış deniz etkisi ile olan yağış bence karın böyle erken yağması bile sürpriz yanlış bilgilendirmede bulunmayın rica ediyorum 10 20 rakım arasında bile cıvıkta olsa örtü var şuan ince
peki bu geceden kky çevirme ihtimali varmı yağışları?
hayır öyle bir ihtimal gözükmüyor
Doğu karadeniz için bilgi alabilirmiyim arkadaşlar
hala modeller arasında farklılıklar olsada doğu karadeniz kıyıları da örtü alacak gibi duruyor trabzon ve rize için diyorum giresun zaten alıyordu
yerler tutmaya basladi inş durmaz
cephe girdi yağış kesmez daha büyük ihtimalle
Vezirköprülü arkadaşım cephe gelince başlayacak sizde samsundaki şuanki kar tamamen sürpriz konumum ilkadım 21m rakımdayız örtü oldu hafif.
deniz etkisi yağışlar nedeniyle oluyor samsundaki örtü cephede yaklaştı yavaş yavaş başlıyor genel olarak sistem