Bizim Zonguldakta hiç 0.5 üstüne çıkmadı iyi asıl yağış öğleden sonra umarım yükselmez fazla
Sıcaklık yükselebilir 850 de artış mevcut olacak öğleden sonra
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBizim Zonguldakta hiç 0.5 üstüne çıkmadı iyi asıl yağış öğleden sonra umarım yükselmez fazla
Sıcaklık yükselebilir 850 de artış mevcut olacak öğleden sonra
Olabilir artık anlık radar takibi yapacağız
Sahil kesiminde 35 zor samsun adına modellerin görmediği bir dek yağışı olacağını düşünüyorum 16sı akşam ve 17si için umarım beklenenden fazla yağış olur
700hpa rüzgarları yönü (dek kütlelerinin genelde katmanı) samsunun sevdiği yönler yıldız gibi duruyor
İzlanda sisteme resmen darbe yaptı doğu karadeniz için gfs kötü derken ecm daha kötüsünü sundu bu kadar da kötü beklemiyorum gfsye de bakacağız ecmwfnin yağışlarında uufak kısmalar var olur o kadar sisteme batı bölgeler girmeye başladı orta karadeniz adına bir değişim yok hatta sıcaklık 15 16 sında biraz daha iyi hale geldi 17sinde ise ortalama -10 -11 gibi değerler var soğuklar batı ve orta karadenizde sıkışıyor gibi duruyor siklon konumu gereği hala daha ecmwf 5 6 cm kıssada sistemin yıldızı orta karadeniz olacak gibi duruyor hayırlısı olsun bölgemiz adına doğu karadeniz ne koparırsa kârdır.
Doğu karadeniz için sistem hala oynaklık gösteriyor ancak salıyı çarşambaya geçişte başlamasını bekliyorum trabzonda
Arkadaşlar cm soruları sormayın lütfen bana cm işine girmiyorum kimse net cm söyleyemez ortalama değer biçilir en fazla
Ecmwf sabah 17 Şubat 00.00 a kadar kar
Ecmwf öğle 17 şubat 00.00 a kadar kar
Batı karadeniz adına yarın için ecmwf ve gfs 850leri farklı 1 derece fark var hangisinin dediği gibi olur bilemem ama sistem gfsnin dediğine yöneliyor gibi yarın gündüz batı karadeniz kıyı şeridinde örtü yoğun yağış olursa oluşabilir ama asıl akşam saatlerinden sonra örtü oluşması daha net gözüküyor
ecmwf güncellemesi tokat adına nasil görünüyor
Kar miktarında artış var gibi gözüküyor
Hocam B. Karadeniz de soğuma nasil ve yağış ecmwfde
Sabaha göre soğukların girişimi daha iyi oluyor sabah göre iyi diyebilirim
Hocam Giresun icin cm tahmini verebilirmisiniz mümkunse?
Cm tahminine girmek istemiyorum özellikle doğu karadeniz için ancak örtü alacaksınız orası net duruyor
Furkan K. bu akşam yağış olursa gece ve yarın sabah samsun il genelinde kar olarak yağış düşecek gibi duruyor hızlı bir sıcaklık düşüşü var ve dew point değeri 0 derecelerde
Ecmwf öğle güncellemesi soğukları bir tık daha doğuya kaydırdı yağışlarda genel olarak artma var
Bugünkü yağışlar sürpriz oldu burda arabalar beyazladı
Rakımınız kaç acaba
Samsunda erken bir sürpriz yapar mı bakacağız ama -9 girdiği an tutmaya başlar diye düşünüyorum yağış da iyi çünkü