mgm uzun vadede kolay kolay kar ikonu koymaz kky kar çok kez değiştirdiğini gördük mgmye bakıp da moralinizi bozmayın.
Fevzi Burak tarafından yazılan gönderiler
-
-
gfsde yukardan inen soğuğun bir tık güçlenmesi beklenebilir. Endeksler çok iyi bir hal aldı.
-
haritalar var ama paylaşamıyorum CAN hocam da varsa o paylaşabilir ama gayet güzel duruyorlar :))
-
Arkadaşlar bölgemize sistem hayırlı olsun demeye çok az kaldı modeller mutabık gözüküyor bir sürpriz olmazsa batısından doğusuna kar ve örtü almayacak ilimiz kalmayacak inşallah. Ecmwfden gfsye destek gelmesi güzel oldu ecmwf kar haritasında dün akşama göre artma var. daha da artması dileğiyle.
-
bu sistemin üzerine 2.bir dalga gelme ihtimali güçleniyor bu ihtimali de göz ardı etmeyelim erimeyen örtünün üstüne bir birikim daha gelebilir!!
-
Son durum nedir bolgemiz adına arkadaşlar artış azalis varmi bakamadim
geçtiğimiz güncellemelere nazaran çok daha iyi bir güncelleme sundu gfs bizlere

-
gfs çok efsanevi bir sinoptik sundu sabah ve gördüğüm üzere diğer modellerde bu tarz bir sinoptiğe evrilmeye başlamış gibi duruyor.
-
384 saat varmi kar haritası ve ortalama

-
Ecmwf ve gfsye göre güzel duruyor 1 2 güne daha net konuşuruz.
Hocam Samsun iç kesimleri nasıl acaba sahile uzak ilceleri
-
Semih Ö. iyi kar alacaksınız yine
:D -
Samsunlu arkadaşlar mesajımı yanlış anlamayın tek güncellemeyle olacak iş değil daha sisteme var böyle gelmeyeceği açık zaten sistemin bu vadeden sistem aynı bu şekilde gelmez değişimler olacak takipteyiz inşallah kara doyacağız hedef bu. Bu arada eps kar haritası güzel geldi sıkıntı yok.
-
Samsunlu arkadaşlarım bu akşamki ecmwf kar haritasına bakıp üzülmenizi anlıyorum şahsen bende üzüldüm her sistemde rüzgar takibi yapmaktan yoruldum gerçekten kar miktarı için konuşmayı bu yüzden erken buluyorum eps senaryolar kar haritasına da bakmak gerektiğini düşünüyorum tek senaryo üzerinden yorum yapmak yanlış olur. Biraz daha beklemek gerekiyor.
-
merhaba herkese hayırlı geceler dilerim trabzon-akçaabat hakkında bilgilendirme yapma şansınız var mıdır acaba? bizim burada yağacak mı yağarsa tutacak mı? iyi geceler dilerim
hayırlı akşamlar. son verilere göre kar olacak örtü olacak ama miktarını konuşmak için erken
-
bu soyledikleriniz sahil bandi içinde gecerli mi orta karadeniz için Fevzi Burak
evet yukarıda yazdım sahil bandı için söylüyorum genel olarak
-
Fevzi hocam şu görüntülerde Samsun nasil
güzel duruyor kar haritası günlerdir güzel kar veriyor kar haritasının verdiğinin yarısı gözüyle bakıyorum ben şuan