Günlerden 7 aylardan şubat sene ise 2012 ve bir gece çıktısı.Hemen hemen gözüm de canlandı denktir.Açın bakın doğudan gelen arşiv orda
cografyaciburak tarafından yazılan gönderiler
-
-
300 lü saatler de acayip şeyler inebilir
-
2. Sistem için 240. Saat dönüm noktası oldu,150. Saatte ilk sistem için..Aslında vade ortaya kadar yaklaştı
-
Maşallah pw bileği bükülmüyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gerek yok her zaman
-
Acaba ilk sistem kaçmalı mı ? Kaçarsa iyi mi olur kötü mü ? Analiz etmek gerek o bölgeyi
-
2012 beklentisi saatlerine yaklaşıyoruz
-
980 derin bir alçak olabilir sapmaya bakarız eğer balon ortalama 1000 civarı gelirse sistem gelir gfs sinyali verdi ancak 980 yönelen tablo olursa geçmiş olsun dersimiz şimdilik bu bölge.
-
1000 mb ingiltere açıklarına yönelip 980 olmamalı hep diyorum yine diyorum 20 mb ile baba sistem kaçırdık 23 civarı.Yine 20 mb ile koridor kapandı çıldırmamak elde değil.Rezalet
-
150 de bozdu model sistemi
-
980 indiği an azor beklemeyin.2.sisteme bakalım
-
Ao nao net sistem var diyor
-
Buradan döner izlanda yine çomak sokar 20 mb ile sistem kaçarsa ki arkasında ki sistemi de etkiler çünkü, ben daha yorum yapmam bu işi bırakırım
-
2012 yolunda devam
-
-
Sistemi 20-25 mb ile kaybettik.Geçmiş olsun.Hem de sibirya termiği destekli güzel baba bir sistemdi