Oluşum başlıyor..
cografyaciburak tarafından yazılan gönderiler
-
-
Doğum günümü kutlayan kutlamayan herkese çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
-
Geliyorrrrrrrreeee

-
Son verilerle beraber Temp 2 de -3-5-10 lu günler gelebilir kıyılarda dahil..

-
-
8 Şubat 2020 gibi sanki hocam?
Yakın duruyor vade yakınlaşsın gücüne bakarız
-
Orta karadeniz itibari ile doğu karadeniz e kadar yoğun kar 8-9 dikkatli olunmalı..
-
SİSTEM MERKEZİNİ KARADENİZ OLARAK BEKLİYORUM
-
Arkadaşlar bu tarihte gelecek sistem emareleri artmaya başladı.Ay ortası Azorun tekrardan batıavrupa üzerine oturması ile burada hakim kalarak bizi soğuk tarafta bırakmasını bekliyorum.Ortalamanın 1-3 c altında olacağız ve Zonal rüzgarlarında bir kademe düşüşüyle tekrar bir arktik soğuma atağı yani Ayı sistemi alabiliriz
Eski yunanlıların adını verdiği bu ayı sistemi şubat ortası bizlerle olabilir konumuz hayırlı olsun.Sıkı takibe başlayacağız -
Hocam bahtsız Ankara ne durumda 😅 cografyaciburak
Ee geliyor kar
-
Termik kökenli kafkas sistemi alabiliriz takip ediyorum.
-
Tekirdağ için düşünceleriniz nelerdir?
Salı akşam saatlerinden sonra çarşamba günün ilk saatleri başlayan sağanak yağış akşam saatlerinden sonra yoğun kara bırakacak kendisini.dinamik Soğuk hava akımının girişi ile kesilecek olan yağış ortlama 8-10 saat sonra kesilecektir..Yağış anında örtü ihtimali mevcut
-
konya Ankara sınırı hocam
Bulutluluk yarın gece artıyor nem artışı ile sıcaklık -3-4 lere gerileyecek.Yoğun yağış yarın gece saatleri itibari ile başlıyor muhtemeldir ki haftanın ilk günü beyaz örtü ile uyanacaksınız.Yağış süresi ortalama 6-12 saat görünüyor
-
Kopyanın kuzeyine cikarmi hocam rakım 1500
Tam neresi ?
-
Kıyı ege 2-3 şubat şiddetli yağmur alacak sel riskine karşı dikkatli olunmalı,İç ege kısmı yoğun kar 3-4 şubat dikkat !! !!