İzmir de 20 cm olurmu abi lütfen cevapla
Hava da olur ama yağış anında birikim ihtimali var değerlendiririz yine..Cuma günü bi soru cevap yaparız
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİzmir de 20 cm olurmu abi lütfen cevapla
Hava da olur ama yağış anında birikim ihtimali var değerlendiririz yine..Cuma günü bi soru cevap yaparız
Hocam silikonun yönü şuan kesinleşti mi ben 50-70 km daha batılı bekliyorum ortalamalara bakıp
Siklon cuma sabahki çıktı ne görürsek %90 o gelir şuan da sıkıntı yerini bilmek
Arkadaşlar heryer kar görecek..Kar görmeyen yer kalmayacak..Önceki afet çıktılarını görüp kötü diyenler 20-30 cm beğenmiyorsa yapacak birşey yok.İstanbul sahil kesimi dahil 15-20 cm kar görecektir..
Hafta sonu beklenen sistem 2 bölme halinde bir cuma gecesi diğer pazar akşamı şeklinde arada hafif ısınma ile de gelebilir bu da ihtimaller dahilinde dursun
Biliyorum ama abi aysonunu da söyler misin lütfen
Ay sonu sistemi ile şuan ki sistemde ısınma olmadan birleşebilie
Hocam ecmwf gibi gelir mi sizce
Ecmwf de 500hpa biraz yüksek geldi bana ortalamaya göre
Salih nerelerdesin
Öncelikle izmir izmir diyorsun bi ihtimal 24-25 gibi sana da kar gelebilir ay sonunu bi kenara koyalım
Sistemi kesinleştirelim ardından bir soru cevap yapalım
23-24-25-26 hatta 27 sisteminde kıyılar adına içime sinmeyen şeyler var..Diğer iç kesimler de ciddi kar birikimleri olabilir muhtemelen sistem perşembe rayına oturacak
burak hocam ay sonuna doğru sibirya göz kırpıyor. Bir beklentiniz var mi.
şubattq daha çok bir hareketlenme var netleşme durumuna göre yazarız birşeyler
İstanbul da 19.01.2022 okullara 1 günlük ara verildi..
Cografyaciburak
Modellere bi bakayım dedim 2 sistem 23 üne kadar karadeniz de . 23-24 sistemi daha sağlam ardından 1 sistem daha gelebilir şubat ilk haftası daha da ciddi beklentim var yani toplasak 6-7 sistem var diyebiliriz maksimum…Buradan birşey alamazsak takip etmeye değmez artık..Batı avrupa şortları çıkarmış beklerken bizim kar topunu oynamamız gerek..
Burak hocam: 22 ocak'ta İstanbul'dan otobüsle Adana'ya gidiyoruz. Bir sorun olur mu sizce?
Ertelemek gerekebilir
20 sinde sistem bekliyormusunuz
Bekliyorum salih :olumlu:
herkese iyi geceler Allah rahatlık versin
Salih nereye gece çıktısına bakıcaz daha