Salih bana daha soru sorma bak hep cevapladım
cografyaciburak tarafından yazılan gönderiler
-
-
18-19 gibi izmire yağmasa da istanbul da olabilir..Sana 3 sistem demiştim zaten 1 i yarın diğeri 18-19 gibi 22-23 de sistem var ay başıda var gibi var da var yani
-
18 ocak ne ya ? 22-23civarı sistemden bahsediyorum
-
18 ocak sistemi hakkında açıklama bekliyoruz cografyaciburak Efsane-Semih Sibiryali Sarp Özdoğan
Salih sen izmirlisin izmire göre soruyorsan hava da olabilir , İstanbula göre soruyorsan örtülü olabilir şuan da ona yöneldim bende
-
Bu arada ull sisteminin deniz görmemesi lazım zaten kara da güç kazanan bir oluşum olup denize denk gelmesi gücünü azaltır açıkcası orta karadeniz ve doğu karadenizden inmesi yurt genelinde memnun etmez
-
Teşekkürler hocam , ull sistemi için takibi bırakn demiştim 2 gün önce modeller tutturamayacak ull yi hemen hemen her yere verdiler kimse öngöremiyor bana sorarsan orta karadenizden inecek
-
Arkadaşlar dostlar sağolsun teşekkür ederim Allah razı olsun
-
23 yaşında kuzenimi kaybettim trafk kazası dualarınızı bekliyorum

-
Hocam sizi cevrimici görmüşken yazayim lütfen cevaplar msn 14 ünden sonra hava ısınıyor ondan sonra kaç sistem var ve zamanları neler cografyaciburak lütfen cevap verirmsn
Benim gördüğüm 3 var 2 si sağlam ve sonuncu şubat ilk haftası
-
Söylediğim gibi gfs tek başına sistemi götürüyor ukmo da döndü ecm 120 de sapma haritası da değişebilirim diyor bu sistem de yağışa hemen bakmayınız
-
cografyaciburak hayırdır hocam neden
Yeter bu kadar hocam artık hayat ilerliyor işler yoğun zaman bulamıyorum sistemler silsilesi var aktif olayım sonra veda artık..
-
Bu arada arkadaşlar sizlerle daha çok zaman geçirmeye çalışıyorum bazı durumlarımdan dolayı son senem tahmin işlerini bırakıyorum son kış dönemim umarım iyi kapanış olur..
Son dönemi aktif geçirmek istiyorum inşallah..
Hayırlı geceler
-
Hep söylediğimiz verilere işlenen kış aylarında ortalama sıcaklığın her sene artmasıydı.Şuan itibari ile mesela 4-10 c mevsim normallerinin üstü sıcaklık olması bu sebep ile hep artışa neden oluyor,normal şartlarda sistem almadığımızı göstermez bu durum sonraki hafta bir dalga gelir sert kar yapar ancak ortalama ile sıcaklık atakları artık malesef daha ciddi olduğundan ortalama baya arttı.4-10 c artış ocak ayı için en soğuk ayımız için sıkıntılı bir artış ama bu demek değil ki kış bitti..Haftaya kış başlıyor
-
inşallah hocam artk gına geldi bu havalardan
Atmosferin dinlenmeye daha doğrusu ülkemizin ısınmaya ihtiyacı vardı..İnan bana ip gibi diyagramdansa dalgalısı daha hayırlı,keza endekslerde olduğu gibi.Sistemi getiren dalganın şiddeti daha doğrusu bize dalga lazım coğrafi olarak -2-6 bandı herkesi mutlu etmeyeceği için soğuğun biraz depolamaya ihtiyacı vardı
-
@Salihh soru sorma gelişme olursa haber ediyorum gördüğün gibi..