cografyaciburak hocam Zonguldak-Bartın-Düzce Hattı için yorumunuzu merak ediyorum ne dersiniz bu sistem açısından
İyi kar miktarı için sistemin 72 saate gelmesi lazım
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturcografyaciburak hocam Zonguldak-Bartın-Düzce Hattı için yorumunuzu merak ediyorum ne dersiniz bu sistem açısından
İyi kar miktarı için sistemin 72 saate gelmesi lazım
hocam gfs hala avrupa yakasına az yagıs veriyor ecmye gore ne zaman adam olur bu gfs
Cm vermeyi sevmem 2 yakada tatmin kar alır..rahat olun
Can ve semih ve sinan abilerimde cevap verebilir
Sistem arka arkaya zaten mesela 12-13 sistemi ardı 16-17 sistemi dönerek tekrar geliyor.Diğeri de 22 civarı gelebilir.Marta kadar sistemler alacağız böyle bilin yeterlidir soğuk tarafta kalacağız ve mini87 yaşayacağız
Burak Bey: Geçen yazmayı unuttum. Benim eşim de sizin meslektaşınız; 20 yıllık coğrafya öğretmeni ve A.Ü. Coğrafya mezunudur. Benim bu konulara bu kadar ilgime şaşırıp kaldığı ve modelleri anlamaya çalışma çabamdan dolayı kendisine sürekli sorular sorduğum için bana acıdı ve 1 saat YB-AB , Azor, İzlanda, siklon vs ders verdi. Maalesef kendisinin hava olaylarına benim kadar hevesi yok. "Yahu yeter artık kafayı yiyeceksin, mesleğinle de yakından uzaktan ilgisi yok" diye takılıp duruyor.
Sevgiler, selamlar.
Selamlar saygılar kendisinin klimatoloji dersi nasıldı ? A mı ? ![]()
Salı günü çok şey değişecek derken durum ortada
akşam az çok ilk atak belli olacak..
İstanbul ?
![]()
sizi tebrik ederim hocam aylardir subatin ikinci haftasi dediniz. sistem ongordugunuz aralikta geliyor.
Yok hocam 11-13 civarı dedim 14 gibi gelecek 1 gün kayıp olabilir ![]()
Mart için yakında tarih vereceğim son sistem olmayacak bu sistem..
Haftasonu verileriyle önümüzde ki sistem için yorum yapmam.Salı günü nokta koyacağız..
Abi guncel durumlar hakkinda bilgi verirsen 2000 kisi olarak cok seviniriz
Martta da sistem var.Güncel durum şuan yeni verilere göre bu.Ancak önümüzdeki sistem için%60 dı %70 lere çıktı sistem.Bu arada sistem mart başına kadar ülke de aktif olacak
Sayın Burak Bey'in buraya geldiğini görünce o sebeple burayı daha fazla tıklar oldum. Ocak sisteminde kimseler (Şubat'la ilgili) sesini çıkarmazken, herkes Ocak ortasına odaklanmışken, kendisi "Ben bundan pek bir şey beklemiyorum, (örneğin İstanbul kıyılar adına) Şubat ortasını bekliyorum, fırtına orada kopacak" demişti. Kendisini sessiz sessiz takip ettim. 3-4 senedir öngörüleri yüzde seksen-doksan tutuyordu. O sebeple kıymetini bilmek lazım diye düşünüyorum.
Teşekkürler güzel düşünceleriniz için
şu 2 günlük sistem mi mini 87 ? soğuk yalayıp hop atlantiğe gidiyor tüm senaryolarda ve ana çıktı ile kontrolde
Tamam
İzmir dahi kar alacak yine.Bölgeler için bekleyelim şubat ortası kış yeni başlıyor mart başına kadar ara ara sistemler bekliyorum.
Mini87 ![]()
Kar durumu net değil cm işine şimdi girilmez.Diyagram çok iyi gelecek