Hızlı öfkeli geliyor sistem..
cografyaciburak tarafından yazılan gönderiler
-
-
Gol oldu bile.Örtülü ilk sistem olabilir megakent için… ben göreceğimi gördüm sistem geliyor gibi
-
-
72 sonrası önemli
-
Hocam 18-19'da gelmesi muhtemel bir sistemin ay sonu gelmesi muhtemel büyük sistemin gücünü düşürmez mi ?
Birbirine bağlı olmayan geçişli bir sistem..Etki edeceğini düşünmüyorum büyük sistem öncesi biraz ısınma iyidir evet ama soğuk döneme girince ne varsa almak lazım diye düşünüyorum
-
Paylaşımı kim yapacaksa çok şanslı…
-
Orta görsel siberia esintisi

-
20 sinde sistem bekliyormusunuz
Bekliyorum salih :olumlu:
-
herkese iyi geceler Allah rahatlık versin
Salih nereye gece çıktısına bakıcaz daha
-
Herkes bi hazırlansın bakalım gece çıktısı için..18-19 çok uzak değil takip edelim modeli..En az bunun kadar etkili duruyor sistem daha da güçlenebilir.
-
Salih bana daha soru sorma bak hep cevapladım
-
18-19 gibi izmire yağmasa da istanbul da olabilir..Sana 3 sistem demiştim zaten 1 i yarın diğeri 18-19 gibi 22-23 de sistem var ay başıda var gibi var da var yani
-
18 ocak ne ya ? 22-23civarı sistemden bahsediyorum
-
18 ocak sistemi hakkında açıklama bekliyoruz cografyaciburak Efsane-Semih Sibiryali Sarp Özdoğan
Salih sen izmirlisin izmire göre soruyorsan hava da olabilir , İstanbula göre soruyorsan örtülü olabilir şuan da ona yöneldim bende
-
Bu arada ull sisteminin deniz görmemesi lazım zaten kara da güç kazanan bir oluşum olup denize denk gelmesi gücünü azaltır açıkcası orta karadeniz ve doğu karadenizden inmesi yurt genelinde memnun etmez