Hocam nasıl bir şey bekliyorsunuz 16 için
Soğuk kökeni yeterli değil.İzlanda sistemi bize yaramaz…2.sistemi takip edin.20 civarı daha sağlam sistem alabilirz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHocam nasıl bir şey bekliyorsunuz 16 için
Soğuk kökeni yeterli değil.İzlanda sistemi bize yaramaz…2.sistemi takip edin.20 civarı daha sağlam sistem alabilirz
Hocam detaylı tahmin ne zaman yaparsın
Hangi tarih için ?
15 ocak salınımı artık göze çarpıyor..Dinamik izlanda sistemi kaçağı bu sistem o yüzden kıyılar bu sistem de soğuk yer sadece..Bu arada 2.salınım 19-20 gibi duruyor asıl salınım orada olacaktır, oradaki soğuk yeterli olabilir takip edelim en azındam ilk gelecek olan sistem durgunluğu götürecek hareketli döneme sokacak bizi eğer paterni değiştirmeden 2.yi ülkemiz adına yakalarsak o zaman kar için daha olumlu konuşabiliriz :olumlu:
15-16 ocak civarı güneye salınım olacak bunun ihtimali her gün artıyor ![]()
15-16 ocak 18-20 ocak arka arkaya 2 salınım olabilir bu tarihleri takip edelim
Herkesin endişesini kulağımda duyar gibiyim, Bir sistem gelir herşey unutulur kovalamaya devam edeceğiz..Ayrıca güzel görüntü var
Modellere de yansıyacak ama ciddi soğuk bekliyorum Avrupaya beklediğim soğuk atak bu ancak Bize yönelmeye başladı
Bu arada 22 aralıkta 6-7 ocak için açılmış bir konumuz vardı konuyu kapattım buradan devam edeceğiz..en başından beri avrupa diyordum geçmiş yazılanlara bakabilirsiniz ancak son veriler geçmiş haftaya kadar bize yönelirken tekra ivmeyi avrupa yaptı ve soğuklar malesef paterne uydu yine ve yukarımızda kaldı,bu 2.gol oldu..3. De artık vurmamız lazım tarih belli oldu ancak takipteyim aceleye gerek yok
Takip edilecek yeni tarihimiz belli olmaya başladı..Artık güneş ışınlarının bize kaybettirdiği sıcaklık etkisini yaşayacağımız döneme girdik..Sıcak dalganın ilginç soğuk dalganın normal karşılanacağı dönemdeyiz..Kış başlıyor bakalım neler olacak
Ufak ayrıntıyla kuzeye armağan ettik soğukları malesef…Konu kapandı
Hocam gerekirse hep beraber veya teke tek değerlendiririz hataları. Sonuçta bu işin doğasında yanılmak var. Her yanlışımız tecrühe kazandırır bize. Keşke size gelen tepkiler bana da gelse. En azından insanlar normal karşılıyor
Hocam burada kar manyakları var bu zamana kadar ben çok manyak ile uğraştım biz de bu işin manyağıyız o yüzden kızsakta insanları anlamak lazım.Bu iş heves işi insanlar da bunu bilmesi lazım burada birkaç kelam yazıyoruz karşılıksız herşey…
Neyse gelelim 2021-2022 kışına..Bu paternleri çok ararız lehimize giderken kıl payı kaçırırsak yarın oturur avrupaya akan soğukları izlemeye devam ederiz.Bazı şeyleri artık kabul etmek lazım ciddi ısınmaya gidiyor Dünya.
Her ülkenin kendine özgü coğrafi konumu vardır ancak avrupa da özellikle italya ve Türkiye de tahminci olmak kolay değil.Etrafı denizlerle çevrili Yarımada Ülkelerine tahmin yapıyoruz bırakın da yanılma payımız olsun ![]()
Gerekirse daha konu açmam korkup kaçıyor.Ayın 7 si sistemi nokta atışı tarih olup sistemi ufak ayrıntılarla kaçırdık.Temiz örtü yapabilecek sistemdi geçmiş olsun
Avrupa sistemi garantiledi bu arada..
Soğuk atak konumuzu tutturduk ancak sistemi malesef kaybediyoruz.Avrupa üzerinden gelecek olan sistemi sağlam soğukları göre göre veda diyeceğiz.An itibari ile sistem ülkemiz adına %30-40 seviyelerine düştü..Ciddi soğuklar avrupa da kalacak karadenizden inemeyen soğuklara bakıp 2.kez gol yemiş olabiliriz son 48 saatimiz kaldı.Bu iş cuma noktalanır