Ecm 144 sonrası çok değişir.Gösterse de bi anlamı yok. Amerika ve avrupa modeli yükseği göstersin mütabakat sağlasın yeterli
cografyaciburak tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ocağa geçiş hızlı öfkeli olacak.Soğuk periyoda gireceğiz kombiler cayır cayır yanacak kıyı kesimler ay sonu ocak başını beklesin.İç ve doğu kesimler nasibini alacak güzel dönem olacak.500 hpa o kdr güzel görünüp soğuğun yeterli olmaması izlanda kökenli sistemler alacak olmamızdan kaynaklı o yüzden ecmwf çıktısı şuan göremiyor saatleri yetmediği için ancak ay sonu ocak başı gelsin asıl sistem orada.Diyagram güzel ancak yetersiz sıcaklık biz istanbullular için kesmez bizi.Biraz daha sabır
-
240 a genel baktığınız da iç kesimler için müthiş sinoptik. Kuzey de ki 1020 üzerine yüksek daha da çıksa sağdan cümbüş aşağıya iner deli gibi..Beğenilmeyecek sinoptik değil.Ayrıca asıl sistem bu değil ne alırsak kar asıl cümbüş ay sonuna
-
Korkunuzu anlıyorum ama İtalya Türkiye arası olur bu ay sonu merak etmeyin..Güçlü salınımı vermesi yeterliydi benim için ben mesajı aldım arkası baba derken bunu merak etmiştim.Nereye gösterdiği şuan için önemli değil salınımı görsün yeter.Hayırlı geceler diliyorum herkese rahat uyuyun

-
Aralık ayında bu denli güçlü salınım görmüşmüydünüz son birkaç senedir ? Bu sene soğuklar çok daha iyi olacak
-
Sallama yuvarlama izobar girmişler pis porsuklar🙄 1 dakika içinde 24 saat güncelledi model.
Hahahah 240 sonrası hep öyledir..
-
-
1.yi gördük, bakalım son günlerde ki sistemi gösterecek mi.Baba orda

-
Şu görüntü bile önemliydi gerisi ne vereceği önemli değil istikrarlı güncellemeler devam ediyor :olumlu: bu zamanlarda takip ederken 240 saati şuan yaşayacak gibi takip etmek hayalcilik olur.Ne görürsek ortalamasını alarak düşünmeliyiz.İstikrarlı şekilde ortalama bize iyi yoldayız diyor.
-
ÇOK YAKINDA . . .
Az Kaldı , Fişeği beraber atıcaz
-
Bu arada ana çıktı 306 sonrası ciddi sapma yaptı normalde 306 öyle gelirse alçak derinleşerek kayar doğuya.Bu daha da basıncı yükseltti
O soğuk ile basıncın artması imkansız bu şekilde gelirse balkanlar da metre çıkar ortaya -
294 de doğu anadolu da yüksek çok sıkıştı..1030 oldu.Ne kuru soğuk ama tıpkı eski kışlarda ki gibi..Batıya bakarken erzurum soğuğunu da unutmayalım

Ne zevkli oluyor aksiyonlu sinoptik olunca yorumlaması

-
Ocağa kötü bakmama sebebim gelen veriler.Taze çıktılar bizim için tamamen lehimize.Aralık 25 sonrası 15 ocağa kadar soğuk akacak ne kopartırsak artık

-
Sivas maçı İçin atanan hakem geçen fatih terimin verdiği isimlerden biri olan Ümit Öztürk oldu
şaşırdık mı hayır 
-
Tabi trakya da da kar görülecek