İstanbul’a görsel kar,Karadenize yoğun kar geliyor..
cografyaciburak tarafından yazılan gönderiler
-
-
Karadeniz sistemi Loading....

-
Hocam orta ve Doğu Karadeniz kıyıları olarak son bir şarkı alabilir miyiz
Oldukça ihtimalli
-
İstanbul mart ilk haftasını takip etsin. iç ve doğu kesimler için kış bitmedi..
-
25-26 dönemi karadeniz adına da kaybediliyor malesef.Mart ilk haftası sistemi ile 2020-2021 kış dönemini kapatabiliriz..
-
An itibari ile İstanbul 2021 Şubat dönemini Kar anlamında kapatmıştır.Mart ilk haftasını takip edebilir.
Karadenizi etkilemesini beklediğim 25-26 şubat dönemi karadeniz adına takip edilebilir ancak oranın da azor hareketiyle sistemi kaybetme ihtimali oldukça yüksek.Takip edilsin.
-
23-25 civarı gelecek olan sistem karadenizlileri güldürebilecek potansiyelli bir sistem.Merkezi gelirse bana göre karadeniz meyilli gelecek ama tabi ki tekrar söylüyorum sistem olasılığı hala %50 lerde.Oranı biraz daha yükselince buradan bildiririm sizlere
Beklentim %50-%50 devam ediyor olasılığı.Karadeniz merkezli beklentim de aynen devam.Muhtemelen gelirse o banttan inecek model de onayı vermeye başladı
-
Gfs modeli sadece 2-3 diyagram sistemi veriyordu diğer modellerin hepsi artı değerlerdeyken ne oldu da bizim tarihlerimize sistem ışığı verdi gfs
bu sene model takibi sadece hobbyniz olsun..yoksa sevinip üzülmeyin bakarak sizi çok yanıltır. -
Hocam Ecmwf ve Gfs diyagramları da 24 25 Şubat tarihlerinde düşüş eğiliminde bahsettiğiniz tarihler yüzde 50 demiştiniz gelirse bu sistemin gücü yaşadığımız sistem kadar olurmu.
1-2 güne netleşir
-
İzmire antalya merkeze kar yağdıran sistem iyi sistemdir.Potansiyelini günler öncesinden bağıra bağıra gösterdi..Siklonlar biraz engel oldu ama kısmet artık diyip önümüze bakacağız..iyi geceler
-
Sistemin kırıntısı bile istanbul genelinde minimum 10 cm kar yaptı bugün itibari ile.Görünen tabloyu sinoptik olarak koruyabilseydik ne demek istediğimi anlayacaktınız ama ne yapalım buna da şükür diyelim..
-
23-25 civarı gelecek olan sistem karadenizlileri güldürebilecek potansiyelli bir sistem.Merkezi gelirse bana göre karadeniz meyilli gelecek ama tabi ki tekrar söylüyorum sistem olasılığı hala %50 lerde.Oranı biraz daha yükselince buradan bildiririm sizlere
-
Dek çok fazla takip ettiğim birşey değil şuan. Yeni olasılıklara zaman ayırıyorum . kış bitmedi..

-
Hocam sinyaller olumlumu modeller ısınmayı abarttı diyagram bir hafta önce -10 olan yerler şimdi +10 ne diyorsunuz.
%50-%50 zaten şartlar.yani sistem cebe girmedi oluşum var azor yükseği yukarı yöneldiği an indirecek.Takip edelim biraz daha.
-
23-25 civarı sistem beklentim var derken sistem süresi belli değil o tarihleri takip edeceğiz.Bu arada tabi ki kimseye hayal satmam öyle olsa ben de ocak sistemlerini şahlandırırdım burada.Ne görürsem onu söylerim yeri gelir sistemcik diye de belirttim zaten.Bu sistem baba sistemdi minimum yararlandık.Bir baba daha olabilir takip ediyorum.