Karadenizin diğer ucu odesse de -25/28 ler dolaşıyorsa herşeye gebedir.Mini87 14 sisteminde değil hemen arkasında ki sistemde
![]()
cografyaciburak tarafından yazılan gönderiler
-
-
hocam iyi anlamda mı sizce kötü anlamdamı
Kar miktarlarını arttırmasını bekliyorum..
-
Acele etmeyin salı akşam çıktılarına kadar takip edin..Değişimler olacak
-
sizi tebrik ederim hocam aylardir subatin ikinci haftasi dediniz. sistem ongordugunuz aralikta geliyor.
Yok hocam 11-13 civarı dedim 14 gibi gelecek 1 gün kayıp olabilir

-
Mart için yakında tarih vereceğim son sistem olmayacak bu sistem..
-
850 de -3-4 c fark eder sadece ben geçen de belirttim bunu. kafaya takmayın -10 da gelse iş yapar ama tabi alıştınız -16/18 leri görmeye
sistemin - 12-13 civarıyla gelmesini bekliyorum -
Haftasonu verileriyle önümüzde ki sistem için yorum yapmam.Salı günü nokta koyacağız..
-
Abi guncel durumlar hakkinda bilgi verirsen 2000 kisi olarak cok seviniriz
Martta da sistem var.Güncel durum şuan yeni verilere göre bu.Ancak önümüzdeki sistem için%60 dı %70 lere çıktı sistem.Bu arada sistem mart başına kadar ülke de aktif olacak
-
Aralık ayında çok analiz ettim endeksler olsun atmosfer gidişatı olsun 87 ye çok benziyor.Şubat son haftasına kadar da pozitif endeks beklemiyorum ao da. hatta mart sıcak değil tam tersi sistemli geçecek
-
Sayın Burak Bey'in buraya geldiğini görünce o sebeple burayı daha fazla tıklar oldum. Ocak sisteminde kimseler (Şubat'la ilgili) sesini çıkarmazken, herkes Ocak ortasına odaklanmışken, kendisi "Ben bundan pek bir şey beklemiyorum, (örneğin İstanbul kıyılar adına) Şubat ortasını bekliyorum, fırtına orada kopacak" demişti. Kendisini sessiz sessiz takip ettim. 3-4 senedir öngörüleri yüzde seksen-doksan tutuyordu. O sebeple kıymetini bilmek lazım diye düşünüyorum.
Teşekkürler güzel düşünceleriniz için
-
şu 2 günlük sistem mi mini 87 ? soğuk yalayıp hop atlantiğe gidiyor tüm senaryolarda ve ana çıktı ile kontrolde
Tamam
-
İzmir dahi kar alacak yine.Bölgeler için bekleyelim şubat ortası kış yeni başlıyor mart başına kadar ara ara sistemler bekliyorum.
Mini87

-
Kar durumu net değil cm işine şimdi girilmez.Diyagram çok iyi gelecek
-
Nötr civarında kalırsa endeks azor ezilmez..İskandinav hattı kopmasaydı şuan da başka şeyler konuşuluyor olurdu..Kopmama ihtimali ?

Eski şahane çıktılar geri gelecek
-
Pazartesi salı realist görüntüler olur orada yorumlamak daha doğru.Ay sonuna kadar soğuk taraftayız ne kopartırsak kâr olur Kar olur. Mini87 ye çok yakınız