Rabbim Acil şifalar versin
cografyaciburak tarafından yazılan gönderiler
-
-
Kapa gitsin hocam yorumlanacak durum yok zaten
-
Tam anlamıyla modellerin gerçek paylarını pazartesi göreceğiz.Haftasonuna güven olmaz
-
Yani italya hayal değil güneyinde siklon olacak dyor çoğu veri
-
Ben size siklonun nerede olacağını söyleyeyim italya güneyinde siklon oluşur ardından 2.atak ile ülkemize gelir
-
180-190 saat hiç sağ sol yapmadan gelen siklon olur mu sabırlı olalıö.72 de bile siklon rotası değişir ki bu sene artık bunu anlamış olmalıyız..
-
Sistem belki de 1 gün rötarlı gelecek ama gelecek.Çok çok tarihleri değişir sistem gelir rahat olun az yahu
-
Mini87 Loading !! !!
-
Siklonu onaylıyor
-
Oturdum diyagramcılar gibi amerikan modelin diyagramını bekliyorum.Uzun aradan sonra ortalamayı bu kadar gün varken ciddi düşüş göreceğiz ben baya oldu mesafe bu kadar varken düştüğünü hatırlamıyprum şuan
-
Şunu belirtmekte fayda var sistem de ecm ve gem modelleri siklonu görüyor gfs henüz siklonu görmedi daha çok dekle ilerliyor.Şimdi siklon sistemi olacaksa ecm gem kazanacak peki bize ne olacak derseniz sistem o kadae kuvvetli ki ülkemizin kuzeybatı kesimleri için alarm verilir özellikle soğuk anlamında da iyi gözüküyor.Portekiz ayağını azor bırakmazsa o soğuğu siklon biraz kırpsa da bize yönlendirir..
-
Hocam sizin diyagramı takmadiginizi biliyorum gerçekten diyagramlar güvenilir mi
Tabi ki değil diyagramlar endeksler model çıktılarına göre şekillenir aslında ancak bağıra bağıra gelen sistemler de bir bir inmeye devam ediyorsa bu Babanın ayak sesleridir

-
Bu arada iStanbullu olarak ecm ye bayıldım
-
En kötü istanbula kayar yine dicektim kaydı zaten.Rahat olun sistem bağıra bağıra gelmeye devam ediyor ortalama yine düşecek eyy diyagramcılar uyanın
Şubatt geliyorr -
200 saat değişmemesini beklemek değişmesini beklemekten daha zor
merak etmeyin..