suan konumumda cok guzel yağış başladı , radardan görüldüğü gibi balikesirin kuzeyi olarak tepemizde kütle
ColdFire10 tarafından yazılan gönderiler
-
-
bu arada @Salihreis2003 yok ortada İzmirde yağan kar da ,cığ oluşmuş altında falan mi kaldi ki , endişelenmeye başladım
-
Ömer senin durumlar nasil biz kar gördük , sen gorebildin mi ?
-
Gunaydinlar ,
Evet Duan dek yagislarindan az da olsa nasipleniyoruz , guzel yağıyor ince ince
-
Ömer 30 dk once bir rüzgar başladı , ve 10 dk oldu cok guzel kar yağıyor , radara baktim kütleler var , DEK mi devreye girdi ? Marmara denizi de çalışıyor anlaşılan , dogru mu
-
Poyraz havayı ısıttı
guzelde yağıyor ama ne zaman kar a döner ki yeniden
-
Konumumda suan kky döndü
-
Hayırlı olsun hocam :sörf:
Sagol Ömer Sinan CAN hocalarım sistem gelene kadar cok soru sorduk bazen cevabını alsak da 2 saat sonra yine sorduk , heyecanlandik ama tesekkur ederim hepinize suan mis gibi az da olsa keyfini çıkardım , iliklerime kadar soğuk hava yi hissedip ayaklarim islanana kadar gezdim insAllah kar görmeyen yerlerde görür
-
-
-
-
Şuan kopuyoruz cok güzel manzara var
video nasil atabilirim ?
-
Selamun Aleykum , güney marmara hazır mıyız ? Geliyooooooo
Haydi Bismillah
-
Benim anlamadığım sistem fos çıktı , yağmur yagadi , iste bilmem ne bilmem ne , gibi konuşan insanlar bende yağmur bekliyordum kar yagadi , hemde rakım olarak yuksek balıkesir merkezde bile bu kadar yapamamıştır , bandırma yağmur aldı, susurluk dan daha önce kar yağışına döndük , şükür edin bence ilkönce daha sonra isyan edersiniz
-