Güney Marmara'da iyi hocam merak etmeyin :D
Şuanlık Trakya biraz tehlikede o kadar
rahat bir nefes aldım , simdi keyif çayını icebilirim ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGüney Marmara'da iyi hocam merak etmeyin :D
Şuanlık Trakya biraz tehlikede o kadar
rahat bir nefes aldım , simdi keyif çayını icebilirim ![]()
Ömer morelimi bozdun ama ya , olmaz ki simdi Doğu marmara nerden çıktı
güney olacaktır o
Biz noluruz Ömer
kuscenneti
Siz diyorsunuz ki bizde şans var kavuşuruz kar yağışına diyorsunuz :D
Ben daha çok garanticiyim siklona bağlı herşey şuanlık yağacak dersem yağmayacak dersem yalan olur
Desene , şapkadan hersey cikabilir =D
Ömer genel olarak isin içinde siklon olduğuna göre, güney marmara olarak siklonlardan genellikle etkileniriz , buradan sonuç olarak siklon=soğuk hava desek , kar yağışı görebiliriz herhalde dimi ![]()
Sizler için siklonik yağış daha iyi olur hocam dek o bölgeleri etkileyecek kadar etkili olurmu bilmiyorum
Siklonik olma ihtimali var mi peki Ömer
Balıkesir güçlü DEK sistemlerinde İstanbul üzerinden Marmara'ya inen kütleleri alabilir genelde. Poyraz-Yıldız bileşeni uygundur.
anladim , tesekkurler ,peki marmara denizinden geçerken guclenirmi , yani diyelim ki batikaradeniz kocaeli bursa İstanbul anadolu yakası , cok iyi dek alırken biz bakakalma şansımız var mi ki o içimi yiyor
rüzgarın yönü , sansli tarafı belirlicek sanirim
Ömer eline koluna sağlık, peki benim burasi sistem bu sekilde gelirse dek yagislarindan faydalanmak icin rüzgarın yönü bize uygun olmasi gerekiyor dimi , peki dekleri kaçırma şansımız olur mu ? Teşekkürler
en yuksek 6
En dusuk -2
Ömer konumum adına hangi şehir diyagramlarini tavsiye edersin,
tam bandirmanin arka tarafindayim aynı izada mesafe yarim saatlik
balıkesir uzak bize
eline emeğine sağlık Sarp Özdoğan usta , Merakla detaylı kısmı beklemekteyim , bir bilgi, bir terim , ogrensek kâr kârdır
:D il il cevaplamam yanlış ve orantısız olur vade yaklaşsın teker teker cevaplayacağım daha kesinlik kazanmadı
İroniydi , yakinda bu sekil gormeye baslariz ![]()
guney marmara , Balıkesir -kuscennetinin arka tarafı manyas ilçesi nasil olur ömer usta :D ?
Hedeflerin hic bir zaman şaşmasın insAllah, başarılar
![]()

Pwternt değişiyor , sıkalım tufekler paslanmasın ![]()