Selamün aleyküm cümleten , kış kendini hissettirir hissettirmez geldim aranıza , gerek 12 saat çalışmak gerekse yaz ayları nedeniyle uzun süredir yoktum insAllah herkesin sağlık ve sıhhati iyidir , sıcak ve güzel bir aile olarak insAllah bu kış herkesin gönlünce bol yağışlı karlı gecmesini Allahdan niyaz ederim
ColdFire10 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hocam Balıkesir'in kuzeyi bandırma Manyas çevresine uzanır mi yağışlar yoksa bursa tarafina mi kaçar , teşekkürler
-
Manyas olarak tam boşlukta kalıyoruz ya sağımizdan geçiyor ya solumuzdan en iyisi siklonik
-
Günaydın abiler , hayırlı günler
-
Selamün aleyküm , hayırlı günler abiler , Allah herkesin işini gücünü rast getirsin insAllah Sinan hocam Balıkesir'in kuzeyi gönen bandırma Manyas uckeni olarak bir ışık var mı acaba ki , değişim mevcut mu , yoksa yine Bursa'nın batısına kaptırdık mi yağışı
heyecanımı maruz gör abi , teşekkür ederim -
Semih abi , haritalarda baktığımda bu sene genel olarak Balıkesir'in kuzeyi, bandırma Gönen hattı az kar alırken doğusu , Susurluk , Karacabey tarafları güzel kar alıyor , acaba bu önümüzdeki sistemde ruzgar ve yağış açısından biz manyas gönen hattında bu sefer olumlu tarafta kalabilir miyiz ? Teşekkürler
-
İyi akşamlar hocam , Balıkesir in en kuzeyi bandırma , Manyas hattı olarak bizede yağış duser mi acaba ,
-
Abilerim iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim , herhangi bir can kaybı yok , sadece bir köyde , pirket dam yıkılmış
-
Bizim burda oldu , Balıkesir'de
-
Abi bandirma ve arkasında ki Manyas hattı nasıl olur ?
-
Hayırlı sabahlar abiler , morelim yine bozuk yağış yok bizim taraflara 8 10 m yağış vermiş , bandırma , Manyas hattına , koskoca sistem eridi gitti bizim için
-
Hocam iyi geceler , Balıkesir in kuzeyi bandırma ve hemen arkasında Manyas olarak deklerden etkilenir miyiz? -42 nin bize de bir avantajı olur mu ki , ve dek mekanizmasıni şuan ki modeller kar haritasında göstermiyor değil mi ?
-
Abiler DEK yagislarindan Balıkesir'in kuzey i bandırma - ve arkasındaki Manyas bölgesi olarak etkilenme şansımız varmı ?
-
@Sea Effect Snow dostum propolis kullanmalısın , orjinal olmasına dikkat et , eğer bulamazsan bizim burada dürüst bir abimiz var arıcılıkla uğraşan , kendimde kullaniyorum yardımcı olurum
-