Ömer gelsinde 20 cm 30 cm farketmez artik ![]()

ColdFire10 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Balikesir -manyas olarak cok iyi suanlik , marmara denizi ile karisik istanbul dan akicak da akicak uzerimize, bandırma falan 2017 yi cok rahat sollar bu sekil gelirse Ömer sence denizler de bize çalışır herhalde bu sefer rüzgarın yönünü yakalariz sanki
-
Fevzi Burak hoşgeldin , başarılar

-
CAN hocam diyelim ki bahsigecen sistem geldi, merak ettiğim soru şu ,
10 gün kadar sıcak tataftayiz ve sıcaklik gayet yuksek , dolayısıyle deniz suyu ısınmakta , eger sistem sıcaklar olmadan gelseydi , bu 10 günlük sıcak dan sonra gelicek olan sistemle oranla yağış olarak , yüzde kaclarda bir etki eder di
Yada bu sıcakların gelicek olan sistemde yağış artışı olarak bir rolü var mi ?
Tesekkurler
-
muthis yağmur var sarı kütleler suan tam ustumuzde şükürler olsun , herşey kar demek degil bu yağmur a hasretdik bir ay once simdi gelicek sistemleri begenmiyoruz
-
bursa nasil rüzgar yok mu ? Bursalı arkadaşlar kar yağınca geliyorlar

-
zaman zaman cok kuvvetli bir rüzgar var , ağaçları kökten sokucek , ve an itibari ile sürekliliği arttırdı , şiddetli esiyor
-
CAN hocam
muhabiri olarak suan güney marmara bölgesi balikesirin kuzeyi, manyas ilcesinden bildiriyorum , yoğun kar altinda çoluk çocuk yürüyorum 

-
balikesir manyas golllllllllll
Kar başladı cok yoğun , gönen manyas , susurluk yoğun kar altında

-
bigada yoğun kar yağışı varmis , gönen de başladım sanirim , suan konumum manyas da kky var

-
Balkanlar ikramiyeyi aldı bizede amortisini gönderdi :'D
Hic sorma Ömer konumum adina yarin aksam bir parmak kar yağasa benden mutlusu yok
-
Balkanlar vurdu gol olduuu

-
Ömer bizim kar battaniye haritamiz var mi ?

-
-
Yurdumuz 12 şubat itibari ile sibirya üzerinden gelen soğuk havanın etkisi altına girecektir , buna bağlı olarak ege üzerinden gelen yağışlı hava ile birlikte özellikle güney marmara basta olmak üzere tüm yurtta cok kuvvetli kar yağışları beklenmektedir , 17 subata kadar sürecek sibirya soğuk atağında yer yer gece marmarada -20 dereceler , egede -7 -8 akdenizde 0 ve -1 derecelere düşeceğinden tarım ve zirai işlerle uğraşanların kuvvetli don hadisesine karşı tedbirli olunması gerekmektedir.
Mizah