Yuksek: 11.6
Düşük: -1.5
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYuksek: 11.6
Düşük: -1.5
Hayirli cumalar , bereketli ,hayırlı isler , saglik ve sihhat ile tüm kar severlerin , ve kuraklığın bir nebze daha azalması icin son bir kez daha karlı sistemler almamız dileğiyle tüm müslüman aleminin cuması mübarek, duaları kabul olsun insAllah
Konumuna 40 50 cm kar alan arkadaşlar 2017 i unutturdu sanki diyor, Fakat konumum adına 2017 nin çeyreği dahi olamaz , 2017 konumumda müthiş soğuk ile birlikte siklonik + Dek üzerine Dek ile yağış almisdi , ve soğuk iyi olduğu icin kar kureme ekibi yolu kaziza dahi asfalt gozukmuyordu , fakat bu sistemde siklonik yağışa destek olarak soğuk yetersiz kaldi kar da su oranı fazlaydı , ve oyle abartılacak bir yağış bırakmadı , susurluk balıkesir kaymagini yedi, biz manyas gönen , erdek , bandırma , yani kısacası susurluk dan bu tarafı yağış kesti bantlar bize bir türlü gelemedi , hayal kırıklığı ile balıkesir ve susurluk kar yağışının sefasini sürdü bizde soğugunu yiyerek cefasini çektik , yinede şükür Allah a bunu bulamayanlarda var
#unutmadik2017
Yüksek= 7.6
Düşük= -1
Tüm ailesinin ve Müsluman aleminin kandili mubarek olsun , Saglik ve sihhatler olsun , tum kar severlerin kalbindeki mart basi sistemi kabul olsun insAllah
İnaniyorum ki bu sefer merkezi manyas , gönen, bandırma , erdek , edremit dahil , olan bir sistem gelecek İnsAllah , herkes icin efsane olan sistem bizim için kestane oldu , yinede Allah a şükürler olsun
CAN hocam bandırma manyas hattına gelir mi o parçalar acaba
Valla cocuklar gibi oturup aglicam yav, cok kotu sanssizlik bu, fakirliginde gozu kor olsun arabamiz da yok kar yagan yerlere de gidemiyoruz , saglik olsunda gerisi muhim degil
heryerde bu kadar şiddetli rüzgar var mi ? Marmarada
bizde dün sabah dan beri cok kuvvetli rüzgar var hic kar yagamadi desem yeridir , fırtına hattında kaldık , suan cok kuvvetli esiyor kuzeyden , o oluşan kütle bu fırtına hattını takip etme şansı var mi ki , bize dogru gelir insAllah ruzgarini biz çektik dünden beri Allah im bize yolla
posedion o üst seviye alcagini İstanbul anadolu yakası , izmit bursaya vermiş , bu sistem bizim nasip yokmuş , valla 100 lira düşürmüş kadar üzüldüm :'D
o ULL bizim hakkımız , adil olmasi icin hızlıca dağları , denizleri aşıp bandırma üzerinden manyas gönen çevresinde dönüp dursun :'D
sinir yaptım cok fena kütleler karacabey, susurluk o istikamette aksamdan beridir ayrılmadı , azıcık geniş olsa bantlar bizde kar alicaz, bu sistem de nasip isi , bizim nasipde yokmuş
Ömer bu dekler aksamdan beri ayni yolu takip ediyor yan tarafta oyle bakıyoruz , bizim tarafa gelmesi icin rüzgar yönü mu değişmesi gerekiyor ? Anlamadim gitti
millet in derdi 3 5 santim daha ilave etmek bizimkisi 1 2 cm kar görmek ,