Kar çok güzeldi, 10-15 cm birikim var, dışarıda gezdim çok iyiydi Ama bayağı hafifledi şu anda. Tekrar yoğunlaşır mı
Bu insanların çiğnediği yerler tekrar dolar mı?
Konusuz adam tarafından yazılan gönderiler
-
-
Abi turuncu-beyaz muhteşem bir renk var havada
Kar da çok güzel yağıyor:)
-
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Tipi gibi yağıyor sanki sis varmış gibi ?. Gece de böyle yağarsa süper ?
-
İnanılmaz...
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Arkadaşlar kusura bakmayın bugün çok isim vsrdi ilgilenemedim bu saate kadar sistem pek isteneni vermedi ama şimdi baktım da radar yesinllenmis karda tutmaya başladı ne alırsak artık ?
Abi Çankaya'da tuttu çoktan
gece de güzel kar alırsak keyfimize doyum olmaz
-
Kar etkisini arttırdı
-
Tipiyle döndü göz gözü görmüyor ?
-
Efsane
Evet ben de mutluyum
Şimdiden 2-4 cm kar var. Gece de yağış var
Şu anda bile güzel kar var yolar bile tutuyor
-
ankara etimesguttayım sabah biraz yağdı. araçlar ve yeşil bölgeler 1 cm civarı tuttu. öğle saatlerinden beri yağmur yağıyor eridi. Sonuçta Hak Teala'nın bileceği bir iş ne kadar tahmin yapılsada. Ben heyecanla okudum hep bu heyecanı özlemişim ve hala umudum var. Emeğe geçen her arkadaşa çoook teşekkür ederim.
Burda da öğleden beri kar yağıyor. Merkeze çok yakınım. 2-4 cm kadar tuttu kar. Bu gece de yağış var
kar olma ihtimali epey fazla çünkü sıcaklık sıfırın altına iniyor
-
Radar ne durumda
-
devam eder mi sizce
Profesyonel değilim ama devam edecek gibi. Gece de kar yağar bence zaten hava tahmin sitelerinin tahminleri bu yönde. Meteocel sitesi de gece boyu kar yağma olasılığına %100 vermiş Ankara için. Ama şiddetini bilmiyorum
Sitede bilgiler var.
https://www.meteociel.fr/previsions/75441/ankara.htm
-
Ab ile yeni kütleler oluşuyor MÜTHİŞ
Gelen kütlelere Ankara da destek veriyor
Bu sayede boşluklar kapanıyor
-
Abiler çok kar varmı ankarada maç iptal olurmu
Kar hızlı yağdığından görüş mesafesi kısıtlı. Zaten ince bir kar örtüsü de var. İptal olabilir de olmayabilir de