Konusuz adam tarafından yazılan gönderiler
-
-
Panik yok yağış geliyor batıdan
Evet gördüm. Radarda yeni kümeler yaklaşıyor
Şu Ankara merkez hep boş olmak zorunda mı

-
yağış yok bizim tarafta şaka gibi
Çankaya da hava açıyor
hava da yeni yeni soğudu abi çıldırıcam 
-
Soğuk girisi başladı yuksekler kara cevirmeye başladı en geç bir saatte her yer kara çevirir
Konumumda hava 2.8 dereceye düştü. Bu iyiye işaret
Dikmen-Oran gibi yerler kara çevirmeye başlamış bile 
-
20-25dk önce yapracıkta kar başladı
Burda hava 5 derece ve yağmur var

-
Sincan da düşüs başladı 3.6 olduk bakalım
Abi burada 4.5 derece. Ama yağmur devam ediyor hem de kuvvetli. Çözemedim ben bu işi

-
Burda tutmaya başladı -1,6 ⁰C hava az sabır gelooo
Abi yağış kesildi burda. Hava da gıcıklığına yeni yeni soğumaya başladı çıldırıcam =D . Şu yağmuru kar olarak alsaydık 5 cm birikim kapımızda yatıyor olacaktı... Neyse yeni yağış kütlelerinin gelmesini umut edelim
Hava birden 3 derece düştü. Sıcaklık 4.4 derece -
Ankara bana trip atıyor galiba
. Şimdi de yağmur durdu bir anda. Gece yağış varmış o yağış kar şeklinde düşer inşallah 
-
Tutmaya başladı -1 ⁰C oldu hava
Abi burda hala devam ediyor yağmur. Dere gibi su akıyor yollardan
Yanlış zamanda mı yağışı yakaladık acaba 
-
Ne zaman kara çevirebilir? Yerlerden sular seller akıyor da.. Buna da şükür tabi de karın tutmasını zorlaştırır bu ıslaklık
-
Burası 0 ⁰C kar yağıyor ama henüz tutmuyor
Burda da şakır şakır yağmur valla
deli gibi yağmur yağıyor. Üstelik ağaç dallarını koparan sert bir rüzgar mevcut -
Eskişehir bir anda 3.5 derece dusus yaptı soğuk girişi başladı
Bize ne zaman gelir? Zira rüzgarla birlikte kuvvetli bir yağmur var. Yerler sırılsıklam. Hava halen 7 derece
-
Yine kar açısından en şanssız konya merkez gibi canım sıkkın

Aslında kar ne kadar fazla yağarsa yağsın 2-3 gün sonra hava ısınıyor. Yani bu sistem kısa ömürlü. Ocak ayını bu sistemle kapatacağız gibi..
-
aga ben artık güvenmiyorum ankaraya geçenlerde gördük 0 derecede yağmur yağmıştı şakır şakır
Hakkaten :D Ankara'nın batı ilçelerinde lapa lapa kar yağarken merkeze yakın bölgelerde yağmur yağmıştı. Üstelik hava -0.7 dereceydi :D. Sonraki gece de beklenmeyen bir kar yağmış ve her yer kalın olmasa da beyaza bürünmüştü .
Sürprizler iyi de olur kötü de. Ankara da sürprizlerin hakkını fazlasıyla veriyor :D
-
Ankara'da şakır şakır yağmur var. Sanırım İç Anadolu bölgesi olarak sorunumuz bu
Tam yağışlar geliyor hava sıcak oluyor yağışlar bitiyor hava buz gibi oluyor
neyse bu gece kar varmış genel olarak İç anadoluya. Şöyle bir örtü yakalasak güzel olur