Mgm bütün gece kar veriyor Ankara'ya. https://www.mgm.gov.tr/
Konusuz adam tarafından yazılan gönderiler
-
-
Konumumda yağmur başladı. Biraz şiddetli. Şu yağışı kar olarak alsak keşke. Neyse buna da şükür :D
-
Meteoroloji Perşembe ve Cumayı karlı geçirebileceğimizi ardından yağışın yağmura döneceğini belirtmiş. Accuweather ise Çarşamba gecesi kar birikimi olacağını söylüyor.
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Kar ihtimalleri %50-70 civarında seyrediyor :D

-
Mgm bile uzun vadeli tahminde 28 ocak ta Ankara'ya hatta ülkenin büyük kısmına kar vermiş.

-
Kar olasılıkları %50 lere çıkmış durumda :D

-
Ankara nin kar rekoru zaten 33 cm imkansız yani :D 50 cm ama konya karaman belki olabilir oda siklonun Antalya Kıbrıs arası çakılı kalması lazım
Abi ben 8-9 mart 2011 de 50 cm kadar kar gördüm valla :D Mgm'nin verilerine baktım. Ankara'nın kar rekoru 33 cm ama mesela İzmir'inki 32 cm imiş. Bana biraz absürt geldi rakamlar.
-
İyice kızdım bu olaya.Kızim orada okudu.. Bildiğim kadarıyla onların yerleri vardı abim.
Kapatmak için kulübe de kümes de neyse adi.
İnsan alır o hayvanları :@
Bende dediklerine katılıyorum abi. Hiç olmazsa buz kesen Ankara gecelerinde korunaklı bir yere alınmaları lazım bu kuğuları. Yoksa su ile birlikte kuğular da donar

-
Dün gece hava sıcaklığının -17 dereceye inmesi sebebiyle Kuğulupark buz tutmuş. Parktaki Kuğular dahi donmuş.

-
Konumumda hava sıcaklığı -12 derece. Sokak lambalarının altında uzun olmasa da buz sarkıtları oluştu. Yollar buz. Karların hepsi katur kütür olmuş durumda. Yola çıkarken dikkatli olun.
-
Çankaya da kar atıştırıyor
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Dışarı çıkıp hava sıcaklığını ölçtüm. -6 derece şu an :D Bu gece oldukça soğuk olacak gibi. Belediye ve Vali gibi kuruluşlar gece kuvvetli buzlanma konusunda uyarıyor.
-
-
Kütlelerimiz bittiğine göre ayazlı donlu Ankara sabahlarına başlayabiliriz ?
Tespit gibi tespit :D Önümüzdeki günlerde hava sıcaklığı gece -10 derecenin de altına düşecekmiş. Kupkuru ve buz gibi soğuklar bizi bekliyor.
-
Ben de şaşkınım. Ankara yine sürpriz yaptı ?. Kar, telefonun kamerasına yansımasa da etkisini sürdürüyor.
The content cannot be displayed because it is no longer available.