Tüm herkesin kandili mübarek olsun, hayırlı kandiller ![]()
cmbrn41 tarafından yazılan gönderiler
-
-
cmbrn41 tekrardan hoşgeldiniz hocam.
Hoş buldum hocam çok teşekkür ederim.

-
Hoşgeldin hemşehrim cmbrn41

Hoş buldum hemşehrim teşekkür ederim

-
Aleyküm selam hoşgeldin abim..
Arada aklıma gelirdi bu nerelerde diye

Haydi bakalım :olumlu:
Hoşbuldum abicim, teşekkür ederim

-
Hayırlı akşamlar herkese abilerim, kardeşlerim geçen kıştan sonra yeniden döndüm foruma. Model takibi ve meteoroloji bir süredir çekici gelmiyordu ancak biraz biraz modellere bakmaya başladıkça yine beni ne kadar içine çekmeye başladığını gördüm düzenli olarak tekrardan buradayım. Selamlar

-
Şu sıralar Kastamonu üstünde bulunan a.b alanı güneye hareketlenmesi beklenirken Marmara bölgesinin doğusuna doğru ilerlemeye başladı takibe devam
Atmosferde kuş uçsa bizim bu tarafa yarıyor

-
Tam okul çıkışı kar bastırdı herkes eve zor attı kendini

-
Kocaeli'ye ilk kütleler indi hayırlısıyla orta kuvvette sakin bir kar yağışı mevcut. Anında beyazlatti çatıları vs.
-
aman hocam dikkat. gercekten ben bugun yasamamis olsam sen yazsaydin once bir derdim ole seymi olur diye. ama kursun gibi geliyor kar taneleri gozu acmak mumkun degil ve ruzgarda insani savuruyor ara araNe yalan söyleyeyim yaşamamış olsam ben de inanmazdım böyle bir şey olacağına. Atmosfer muhteşem bir şey

-
bende az once geldim kaldirimin kenari dusuk banket di. onumu goremedigim icin ayagim kaydi yuvarlandim. cunku karsiya bakamiyosun firtinali tipide gozleri acmak mumkun degilmis onu anladim.
Aynısını ben parkta yasadım dışardayken hocam. Fırtınadan gözümü açamadım Allah'a emanet yürüyordum çukura takıldım bir güzel yuvarlandım karın içine

-
Meşhur Anadolu Yakası - Kocaeli boşluğu

-
Önceki sistemlerde yaptığım yoğun kar anında kendimi dışarı atmama hatasına bu sefer düşmedim
Hayatımda geçirdiğim en iyi 1 saatti. -
Vortex olmasa çok büyük hayal kırıklığı olacaktı Kocaeli için ama çok şükür müthiş kar alıyoruz yaklaşık 6 saattir

-
Gebze tarafına kaydı tüm yağış. Sanırım bu sistemi de kapattık iyisiyle kötüsüyle

-
Balkonda bile en az 3-4 cm kar var şuan yoğun bir şekilde devam ediyor