Konumumda 45 cm kadar kar var şuan. Yürümeye çalışmaktan nefes nefese kaldım eve zor attım kendimi neredeyse dizime geliyor. Çoktan 2017'yi solladık.
cmbrn41 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ömer Hocam akşam-gece için İzmit'te şartlar nasıl yoğun yağış almaya devam eder miyiz?
-
Konumumda 2017'yi geçmesine çok az kaldı

-
Dur durak bilmiyordu kar,yağdıkça yağıyordu
Seriye bağladı şuan biri gidiyor kütlelerin biri geliyor =D
-
Yeni dekler yolda hocam derslerim var cidden imkanı yok dinleyemem ben bugün ders falan ???
Benimde aynı şekilde dersler başlamak üzere ancak 4 yılda bir kere böyle kar yağıyor bir günlük kaçırırsam çok sıkıntı olmaz sanırım =D
-
Nerdesin sen tam olarak merkez de durdu şuan kar
Kuruçeşme civarındayım hocam burada da durdu şuan ince ince yağıyor.
-
Şuan başladı sıcaklık sorunu hafif erimeler mevcut su sesleri geliyor ???
Kar küreme araçlarının kürediği yolu 15 dakika içinde tekrar bembeyaz yaptı aşırı yoğun bir yağış var şuan.
-
Kesinlikle bu tür 2-3 kütle daha alabilirsek ki bu yüksek ihtimak gözüküyor yaklaşık 30cm olacak
Aynen öyle şuan yaklaşık 8-10cm var 2-3 kütle gelse geceki gibi yıkılır buralar, sıcaklık sıkıntısı da yok bu sefer.
-
Gözünüz aydın olsun, günaydın
Sağolun hocam günaydın. Darısı tüm kar severlerin başına inşallah
-
Çarşambaya kadar 3-4 kütle daha yakalarsak benim için efsanedir bu sistem.
-
Bundan sonra DEK'çiyim 2 gündür normal yağışın yapamadığını 2 saatte yaptı.

-
Karın yağışını görmen lazımdı ben hayatımda görmedim böylesini
Daha yeni başladık sabaha doğru daha fazlasını bile görebiliriz umarım yakalarız kütleler. ❄️?
-
Herkese günaydın yatacaklada iyi geceler. 2 saat uyku molası verdim. İzmit yıkılmış. Yollarda dahi 5-6cm örtü var çok şey kaçırdım sanırsam. ❄️
-
Hocam umarım sizede ulaşır.
İnşallah hocam hayırlısı.
-
Sizin oralarda durum nasıl?
Şuanlık sessiz sedasız ilerliyoruz 1 saat önceki kütleden beri.