Konumunuz şanslı bölgelerden biri hocam iyi kar gösteriyor son güncellemeler
Sağolun hocam, hayırlısı artık ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKonumunuz şanslı bölgelerden biri hocam iyi kar gösteriyor son güncellemeler
Sağolun hocam, hayırlısı artık ![]()
Ömer hocam konumum adına son güncellemeler nasıl ilerliyor, internetim rezil bir duruma 5 dakika bekleyerek ancak bu konuya girebildim.
Şuan çok gerçekçi olmasa bile her ECMWF ve GFS güncellemesi İzmit'e en az 30-35cm veriyor umarım düşmez aksine yükselerek gelir. ![]()
Allah şifa versin inşallah.
Kar haritasında İzmit'te gözüken kar yağsın daha 3 sene sistem gelmese ağzımı açmam açıkcası o ne öyle :D

Buda İzmit Diyagramı Hocam
Konumum adına sabahlamaya değecek bir kar yağışı alabilir miyiz bu saatten sonra? yada herhangi bir kar yağışı seyirlikte olsa
Edgar geçen hafta da aynı şekilde penaltı kazandırmıştı rakip takıma yanlış hatırlamıyorsam.
Çok güzel yağıyor. maçta kızışmaya başladı yavaş yavaş
kar görmek için izliyorum maçı sadece ama fena futbol oynanmıyor zevkli ![]()
Konumum 0.6 derece daha soğudu 3 derece kadar düştü hayırlısı ![]()
![]()
![]()
Haydi bismillah, herkes umarım havada da olsa kar görür ![]()
![]()
![]()
Ben kar göremedim hiç umarım bu sistem de görebilirim bu kışıdq karsız kapatmak istemiyorum.
![]()
Usta bak yemin ederim kendimden çok senin kar görmeni istiyorum bu sitede. İnşallah muradına erersin.
Benim de bir sorum olucaktı hocam size konumunuzda 15 Ocak'ta kaç cm kar vardı
İlk gün yollar 1cm kadar bir örtü gördü sabahına yağan yağmurla beraber eridi. Daha da yolda örtü olmadı. Sistem sonunun gecesi araba üstleri el değmemiş yerler 5-6 cm kadar birikim yapmıştı.
Ecmwf ve İcon'a göre havada kar ve çatı arabalarda ince örtü (Daha güvenilir)
Gfs ve Gem'e göre havada kar veya kky
Beklediğimden iyiymiş durumlar süper, teşekkür ederim hocam yaşayıp görelim artık hayırlısıyla ![]()