cmbrn41 tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
-
-
-
Müsaitsen at abisi sende o iş..
192 ye kadar 24 aralarla at,gerisini ustalar ne derse öyle edelim
12 veya 6 saat aralıklarla
Tamamdır hemen başlıyorum abi, umarım paylaşım yapmayı unutmamışımdır yanlışım olursa uyarırsanız sevinirim
-
Müsaade varsa ben paylaşmak isterim :elkaldıranadam:
-
İyiyim kardeşim aynı işte.Bu arada geç cevap verdiğim için kusura bakma.Tam vize haftası olduğu için foruma çok giremiyorum.
Estağfurullah olur mu öyle şey Allah kolaylık versin ustam.
-
Hoşgeldin hemşehrim.Nasılsın,nasıl gidiyor?
İyiyim çok teşekkür ederim hemşehrim , sen nasılsın nasıl gidiyor
-
Fazlaca buralarda bulunmak lazım demek ki:)
Haklısın valla abi her ne kadar kışın fazlaca aktif olsam da yazın çok boşluyorum buraları sizleri.
-
Hoşgeldin abim...
Hayırlı akşamlar olsun.. Şükür iyiyiz,sende iyiysen denktir👏
Çok şükür iyiyim abim. Çok özlemişim burayı herkesi vallaha
-
Cümleten hayırlı akşamlar sevgili abilerim kardeşlerim bayadır yoktum umarım herkes iyidir bıraktığım gibidir her şey :hoscakal:
-
Sahutt hocam başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin çok üzüldük içimiz yandı okurken...

-
Batıalsa dahi doğuya kayıp yine deprem bölgesini etkileyecek o yüzden direk vurkaç yapıp kafaksya tarafına atmasını temin etseniz daha iyi. Biz batılasın veya gelmesin desekte gelmemezlik yapmayacak arkadaşlar Kış bitti diyenler şmidi görecek kışın daha yeni başladığını.. Malesef bu daha çerez arkasında daha güçlü soğuklar var uzun vadede.
Rabbim yardımcıları olsun elimden dua etmekten başka bir şey gelmez. gelmiyorrrrrrrrrrr
Rabbim yardımcıları olsun umarım onlar için en iyisi ne olacaksa o olur bu sistem adına.

-
Hayırlı sabahlar herkese :elkaldıranadam: