Yoğun etkilenme olayı yok İstanbul gibi ama bulunduğunuz yerdeki süren kar yağışının etkisini artırmaya yetecektir gücü
cmbrn41 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sistemin en yoğun hali sabah 9 gibi başlıyor gece boyunca aralıklı ama daha sık kar yağacak
Teşekkür ederim hocam

-
Kütleler ne zaman yoğunlaşıp bize doğru gelecek acaba? Ve gece sizce uykusuz kalmaya değer mi?
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Konumumdan anlık ölçüm yaklaşık 18-19cm çimlerde :snowboard:
-
Bugün dekler günboyu özellikle Marmara'nın doğusunu etkilemeye devam edecek ardından bu gece siklon destekli bir oluşumun etkisine gireceğiz İstanbul'un tamamı zamanla Bursa , Balıkesir bu yağışın etkisine girecek Marmara'nın doğusunu söylememe bile gerek yok diye diüşünüyorum birikim olayına gelince bu geceden itibaren olan karın üstüne İstanbul'da 15 ila 40 cm arasında artı birikim bekliyorum keza bursa ve marmaranın doğusundada
Son uydu görüntülerinde dek bantlarının Ukrayna'ya kadar uzandığını görmek mümkün
Ellerinize sağlık hocam

-
evin önündeki büfe gözükmüyor şuan öyle bir kar yağışı var bu gidişle 30-35cm olur sistem sonu konumum

-
2-3 saat sonra yine güzel kütle yakaladık göz gözü görmüyor şuan

-
Hala gelemedi bekleyeceğime kuzeye doğru yürüseydim muhtemelen varmıştım şuan :D
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Canavar yaklaşıyor

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Geliyor gönlümün efendisi ☃️
-
Kocaeli için ilk kütle Yarımca-Körfez hattından vura vura geliyor

-
Yıldızlarda pek güzelmiş bu gece :'D
-
Kütleler çok yavaş uyuyup uyansam mı, yoksa hiç uyumadan devam mı etsem çok kararsız kaldım :D
-
Bizim burda oldu , Balıkesir'de
Geçmiş olsun hocam bi sıkıntı yok inşallah
-
Heyecanlı saatler bizi bekliyor umarım istediğimizi alırız..
MGM’nin uyarısı ikiye katlansa hiç fena olmaz.=D
Atmosferin sağı solu belli olmaz yaşayıp göreceğiz bakalım