Burda hala yağıyor.Tekrar gömüldük.
30 dakikadır aralıksız yağış var. Açıkcası bu sistem benim açımdan 2017'yi solladı şuan. 2021 denince direk bu sistem gelir aklıma :D
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBurda hala yağıyor.Tekrar gömüldük.
30 dakikadır aralıksız yağış var. Açıkcası bu sistem benim açımdan 2017'yi solladı şuan. 2021 denince direk bu sistem gelir aklıma :D
Ordaki yağış bize gelebilir,çok yaklaştı.
Gelirse 10 dakikada gömer hocam inanılmaz yoğun yağıyor.
Ve hala aşırı yoğun yağış devam ediyor. Yan yana olduğumuz bina zar zor gözüküyor.
Günaydınlar herkese. İzmit gömülmeye devam ediyor az önce dışardan geldim en az 10cm daha eklenmiş mevcut örtüye. Yapabilirsem öğlen metreyle bi ölçüm yapacağım
![]()
Herkese iyi nöbetler diliyorum ![]()
![]()
![]()
Ömer hocam bu girdabın etkili olması kaç saatlerinde olacak ortalama bize ve başka şehirlere? Ona göre küçük bir uyku molası vermeyi düşünüyorum :D
Hocalarım rotası belli olmaya başladı mı acaba bu oluşumun?
Hocam şuan DEK bantlarının zayıflaması izobarlar ile mi alakalı?
İçimden bi his bu girdaptan hiçbir şekilde etkilenemeyeceğiz diyor Kocaeli olarak bizim üstümüze gelip İstanbul kopacak :D
Yoğun rüzgarla beraber toz şeklinde tipi şeklinde yağış var şuan göz gözü görmüyor.
Hocam Allah'ın izni ile seneye hava harp okulundayim inşallah zaten Avrupa yakası güney sahilinde istemesem de göremem kar ??
Hocam inşallah hedeflerinize ulaşırsınız .
O girdap benim burayı vursun seneye özel vantilatör sistemi yaparım tüm yağış İstanbul'un olsun istemem seneye kar ???
Cidden bende aynı şekilde şuan o girdapta gelsin 2 sene kar yağmasın kuru soğuk olsun umrumda olmaz =D
Hocam daha iyileri var ama çok büyük zarar ettiler normalde sağ tarafta lüks araçlar için yer yapnmışlardı cmt gece tutan kar pazar eriyince ağırlığa dayanamayıp göçtü çatısı foto almama izin vermediler ama benim bildiğim 5 6 araç hasarlı birisini gördüm beyaz porshe taycandı tavan göçmüş canlar gitmiş fotosu şu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu çekimlerin çoğu evimin önünde yapılıyo yenikoymotors instagram sayfasına bakabilirsiniz bu arabaları yakından görmek o motor seslerini duymak bile büyük şans
Hasar alanların içinde lamborghini aventadorda varmış arkadaşım söyledi şimdi
Büyük şans hocam inanılmaz arabalar gerçekten ![]()
Ömer Hocam bu karadenizde girdap oluşumu falan diye tweetler atmış başka bir forumun hesabı böyle bir şey var mı? Varsa etkilenme ihtimalimiz var mıdır?