Bizim burda nerdeyse dizime kadar kar var.
Bizde de aynı şekilde şuan dizime kadar kar var.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBizim burda nerdeyse dizime kadar kar var.
Bizde de aynı şekilde şuan dizime kadar kar var.
Burda yağış durdu ne zaman başlar?
Hocam gözümüz doysun artık yağmasa bile olur yani :D
İstanbul boğaz hatrı hariç bunu sürekli belirtiyorum ama demeden duramıyorum napim
(Anlık)
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Hocam kar değilde arabalar çok fena maşallah :okey:
Konumumda 45 cm kadar kar var şuan. Yürümeye çalışmaktan nefes nefese kaldım eve zor attım kendimi neredeyse dizime geliyor. Çoktan 2017'yi solladık.
Ömer Hocam akşam-gece için İzmit'te şartlar nasıl yoğun yağış almaya devam eder miyiz?
Konumumda 2017'yi geçmesine çok az kaldı ![]()
Dur durak bilmiyordu kar,yağdıkça yağıyordu
Seriye bağladı şuan biri gidiyor kütlelerin biri geliyor =D
Yeni dekler yolda hocam derslerim var cidden imkanı yok dinleyemem ben bugün ders falan ???
Benimde aynı şekilde dersler başlamak üzere ancak 4 yılda bir kere böyle kar yağıyor bir günlük kaçırırsam çok sıkıntı olmaz sanırım =D
Nerdesin sen tam olarak merkez de durdu şuan kar
Kuruçeşme civarındayım hocam burada da durdu şuan ince ince yağıyor.
Şuan başladı sıcaklık sorunu hafif erimeler mevcut su sesleri geliyor ???
Kar küreme araçlarının kürediği yolu 15 dakika içinde tekrar bembeyaz yaptı aşırı yoğun bir yağış var şuan.
Kesinlikle bu tür 2-3 kütle daha alabilirsek ki bu yüksek ihtimak gözüküyor yaklaşık 30cm olacak
Aynen öyle şuan yaklaşık 8-10cm var 2-3 kütle gelse geceki gibi yıkılır buralar, sıcaklık sıkıntısı da yok bu sefer.
Gözünüz aydın olsun, günaydın
Sağolun hocam günaydın. Darısı tüm kar severlerin başına inşallah
Çarşambaya kadar 3-4 kütle daha yakalarsak benim için efsanedir bu sistem.
Bundan sonra DEK'çiyim 2 gündür normal yağışın yapamadığını 2 saatte yaptı. ![]()
Karın yağışını görmen lazımdı ben hayatımda görmedim böylesini
Daha yeni başladık sabaha doğru daha fazlasını bile görebiliriz umarım yakalarız kütleler. ❄️?