Herkese günaydın yatacaklada iyi geceler. 2 saat uyku molası verdim. İzmit yıkılmış. Yollarda dahi 5-6cm örtü var çok şey kaçırdım sanırsam. ❄️
cmbrn41 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hocam umarım sizede ulaşır.
İnşallah hocam hayırlısı.
-
Sizin oralarda durum nasıl?
Şuanlık sessiz sedasız ilerliyoruz 1 saat önceki kütleden beri.
-
Hocam çekemiyorum makina bozuk.
Canınız sağolsun tadını çıkarın hocam
-
Hava pespembe oldu baya yoğun kar yağışı var

Foto atma imkanınız varsa atın hocam gözümüz şenlensin biraz

-
Sıcaklık iyice düştü gece kopucaz

-
Abi sonuna kadar dekçiyim,efsane bişey bu.
Vallaha bende dibine kadar ?
-
Arkadaşlad İzmit merkeez yerler dahil felaket müthiş
Allah devamını erdirsin 4-5 defa böyle kütle yakalasak efsaneye evrilir sistem.
-
10 dakika yağmasına karşın 3 gündür beyazlamayan yollara en az 1.5-2 cm kar bıraktı
-
Bu DEK'ler biraz aralıklarla bu şiddette yağarsa gece boyu efsaneye gider sistem inanılmaz yoğun
-
İzmit koptu 10 dakikada yollar dahil her yer bembeyaz hala yoğun devam ediyor göz gözü görmüyor!
-
Şu bir gerçek ki bu saatten sonra çok sağlam DEK’ler de vursa sistem ancak orta ayar bir sistem olur. Yani efsane veya istisnai diyebileceğimiz hiçbir yanı söz konusu değil. Şu an benim için sıradanın ötesinde sıradan bir sistem. Dediğim gibi eğer DEK’ler olur da sağlam olursa sıradandan orta ayara yükselmiş olur benim konumum adına. Bursaya dair yapılan tahminler bu sistemde net çuvallamıştır. Bu tarz ifadeler kullanmayı sevmem ama gerçek bu maalesef. Gerçi sadece Bursa değil birçok yer için çok çok iyi olmadı. Kocaeli aynı durumda. Sakarya aynı durumda. Yalova aynı durumda. Balıkesir aynı durumda. Bursa’yı zaten söyledim. Bir tek İstanbul öne çıktı. Ama İstanbul’un da her yeri değil yani. Dolayısıyla yüksek potansiyelli sistem görüntüsünü bize gösteren modeller son anda böyle bir değişikliğe giderek güvenilmez olduklarını açıkça göstermişlerdir. Yanlış anlaşılmasın bu ifadelerin hiçbirisi herhangi bir kişiye, tahminciye dönük değildir. Çuvallayan tahmin yapanlar değil modellerin bizatihi kendileridir
Sağlam 2-3 cm birikim yapacak bir DEK alırsak bu sistem "benim için" 3 senenin efsanesi olur açıkcası.
-
2018 (2019'da olabilir) olması lazım İzmit'te gece 3 gibi hiçbir şey yoktu, bi kütle geldi 1 saatte her yeri yollar da dahil bembeyaz yaptı gitti yine öyle olmasını umarak ben de umudumu korumaya devam ediyorum bakalım

-
Yağışlar kky'a dönmeye başladı sıcaklık sayesinde...
-
Aga yok 0 İzmit'te 0 ya başaramadı bir türlü tutunmayı Allah kahretsin ya keşke hiç yagmasaydi daha az üzülürdüm
Efsane olacak bir sistem küçük detaylarla rakım sistemi oldu benim de üzüldüğüm nokta bu maalesef