Açıkcası bu sistem benim beklentimi az çok karşıladı. Cumartesi 11.30'dan beri 1 dakika bile durmadan aralıksız saf kar yağışı aldım konumumda. 3-4 cm kadar birikim oldu ve hala DEK yağışları başlamış değil.
cmbrn41 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hocalarım size iyi nöbetler 36 saatte 2-3 saat kadar uyudum sadece artık vücudum dayanmıyor :D Umarım herkes beklediği yağışlara ulaşır.

-
Hocam ben herhangi bir sıkıntı olursa söylerim sıcaklıkta sıkıntı olduğunu dedim medya 87 derken ben sahilde cıvık olur dedim
Dek lerde çok sağlam kütleler olabilir tabii konumuzun şansına bağlıİnşallah hocam, tüm emekleriniz için teşekkür ederim size.
-
İşimiz Dek'lerde o dediğim sıcaklık sıkıntısı ortaya çıktı modellerde resmen bas bas bağırıyordu maalesef oldu ama Dek zamanı sıcaklıklar iyi
Her konuda çok umutlu olduğumu iddia ediyorum ancak benim de umudum yavaş yavaş tükenmeye başladı son umut DEK'ler.
-
Ya tabi ki olana şükür ama izmit eskiden böyle değildi ya Marmara da en çok kar alan noktalardan biriydi ne oldu bu hallere dustu anlamıyorum
Vallaha hocam onu bende çözemedim bu sistemde de istanbuldan fazla almamız lazımdı yine istanbulun çeyreğinde kaldık maalesef
-
Abi bu izmitte abdestsizmi dolaşıyorlar ben anlaamdim bu işi ???
3 yıldır kaç tane sistem yaşadık godzilladan sonra, godzilla dışında İzmit'te sorun çıkarmaya sistem hiç olmadı. İstanbul'un 10-30 cm olduğu sistemlerde biz hep 2-3 cm kar ile yetindik. Bahtımızda bu var yapacak bir şey yok...
-
Konumum 1-2 saattir aralıksız yoğun kar yağışları alıyor ancak örtü yapmadı bi türlü gece sıcaklıklar düşünce devam ederse sabah çok güzel örtü olur benim düşünceme göre.
-
Kar çok yoğunlaştı tipiye döndü göz gözü görmüyor. Yollar ve tutmayan yerler beyazlamaya başladı.
-
Ben hala ümitliyim bu sistemden bu kadar olamaz bize borcu var. en az 7-8 cm alacağımızı düşünüyorum ben.
-
Hocam sizin orda kaç cm örtü var?
2 taş çatlasa 3cm yağan kar tutmaktan çok eriyor şuan artık gece ve yarına bakicaz.
-
24 saatlik kar nobetinin ardından uyuya kalmışım kar yoğunlaşmış konumumda ❄️
-
Keşke tutsa Hocam ama durdu zaten bide bu saatlerde yoğun olucaktı. Oldu şuan bakın Hocam.
Radar takibinden başka yapabileceğimiz bir şey yok hocam artık hakkımızda hayırlısı.
-
Hocam sağolun. Da neye şükredicrm yokki bişey hatta şuan durdu bile bildiğin toz yağıyor hep lapa lapa koca koca yağması lazım ki tutsun. Hemen ama yok işte yok. Hep inşallaha kakıyoruz zaten Hocam.
Bilgili abilerimin işine karışmak gibi olmasın ama toz şeklinde yağan kar daha hızlı tutar diye biliyorum. Bu iş bizim lehimize.
-
Hayırlı olsun mu bişey yok ki ne hayırlı olsun Hocam keşke olsa. Valla bende bişey var ya olmuyor ya ne kadar dua Etsemde olmuyor. Fayda yok seneye kışa Rusya’ya taşınıcam ya.
Hocam aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz, elindekine şükretmek lazım inşallah artar kar örtünüz.
-
Yağış durma noktasına geldi şu anda kütleleri bekliyoruz