Hocam yağıyo ama çok inçe toz gibi hiç tutmuyo ki böyle sadece arabada okadar biraz tütmüş.
Hayırlı olsun hocam gerçekten kendimden çok sevindim geçen sistemde üzülmüştünüz siz ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHocam yağıyo ama çok inçe toz gibi hiç tutmuyo ki böyle sadece arabada okadar biraz tütmüş.
Hayırlı olsun hocam gerçekten kendimden çok sevindim geçen sistemde üzülmüştünüz siz ![]()
Çağrı Erdal hocam bu sistemde kar görebildiniz mi konumunuzda?
Öğeyi denetle sandım girdim cidden 173 cm yazıyor =D
suanki goruntuye gore kocaeli duzenli sekilde arta arta saat 08:00 08:30 gibi daha saglam giriyor kutlenin etkili kismi.
radarda gorduklerimizi diyorum ama. o sira radara girecekler pesin sira geliyor zaten ardina
Hayırlısı olsun hocam inşallah, beklemedeyiz.
Kopsun artık gözümüz gönlümüz açılsın. Kocaeli kadar her sistemde sorun çıkaran bi şehir daha yoktur cidden ömrümüzü tüketti.
Hadi inşallah dilediğiniz kadar yağar ❄️
İnşallah abla teşekkürler ![]()
Hayırlı gecelerr ❄️ Kar yağan bölgelerden kişiler burada mı
Hayırlı geceler abla, burdayız kuvvetlenmesini bekliyoruz heyecanla ![]()
Gelsin hocam gelsin bu gün uyku yok soğukculara.![]()
çatılar,yeşillikler,araba üstleri ince ince beyazlamaya başladı, tam beklediğim gibi ilerliyor ![]()
10-15 dakika önce yağış başladı bizde de, ince toz şeklinde yağıyor. Çatı ve araba üstleri yavaş yavaş beyazlamaya başladı ![]()
Kusura bakma kardeş
Yok ben neden kusura bakayım , sadece çok fazla darlıyorsun hocalarımızı onu sana söylemek istedim sonradan sıkıntı çıkmasın diye
CAN abi sıcaklık düşmüyor 2.2 de takılı kaldı kar tutmayacak galiba
Dostum yanlış anlama beni haddime değil ama yine aynı şeyi yapıyorsun. 2 farklı konuda aynı soruyu 3-4 defa Can abiyi etiketliyerek sordun.
Ömer Hocam İstanbul'da erken başlayan soğuma Kocaeli'de aynı şekilde olmadı. Çoğu ilçe 1.5-2.5 civarında hala bu ilerleyen saatler için bi sorun yaratır mı acaba? ( biraz saçma bi soru ama aklıma takıldı sormak istedim,kusura bakmayın.)
Kar olarak düşme ihtimali daha fazla
Benim tahminim bu şekilde
Teşekkür ederim hocam.
Ömer hocam konumumda kardan önce herhangi bir kky ya da yağmur görülür mü? ve Yağışlar kaç gibi başlar?