Turuncu uyarı geldi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur
Turuncu uyarı geldi
Bu sistemi beğenmeyenleri anlamak güç, sanki her sene İstanbul ya da Marmara'ya düzgün kar yağıyormuş gibi üzülenler oldu. 4 senedir doğru düzgün kar göremedik ama elimizdeki sistemi bile beğenmiyoruz. 30 cm'den 27'ye düştü diye forumu yıkanlar var. Elimizdekine sevinmeyi öğrenmeliyiz bence lütfen kimse yanlış anlamasın. Umarım güzel bir sistem olur herkes adına. ![]()
>>>WinteR<<< hocam doğum gününüz kutlu olsun, nice mutlu yaşlara inşallah ![]()
Gözünüz aydın olsun
Sağolun hocam, inşallah herkesten müjdeli haberi alırız kar görmeyen il,ilçe kalmaz. ![]()
Konumumda oldukça hafif saf kar yağışı var şuan. ![]()
Herkese hayırlı Cumalar, Allah ın rahmeti, bereketi ve merhameti üzerimize olsun.. bütün dualarımız hayırlısı ise kabul olsun, bol kar yağışlı kışlarımız olsun...
Hayırlı cumalar, amin. ![]()
Bu arada uyanık hocam varsa konuyu açarsa Sabah güncellemesini paylaşmak isterim.
İzmit'te firtina çıktı elektrik kabloları biraz daha devam ederse kopar
Aynen öyle, rüzgarın sesine uyandım az önce.
Millet ne bekliyor ki her güncelleme sonucu herkes ağlıyor. 10-15 cm yağsın benim için iş görür. 70-80 cmleri mi bekliyorsunuz?
Kesinlikle haklısınız hocam. Baştan beri kar haritalarına bakıp gaza gelip 1 metre bekleyen varsa zaten çok üzülecek 10-20 cm yeter artar bile.
Sizin kötü değil hocam İstanbul riskli
Süper, teşekkür ederim hocam.
Ömer hocam GFS'ye göre konumumda sıcaklık sıkıntısı çekme şansımız var mı sizce?
Görülme ihtimali olabilir kky sulu sepken graupel de görülebilir dewpoint'e bakmanız lazım yarın
Teşekkürler hocam anlık takip başlıyor artık herkese hayırlı olması dileğiyle
![]()
Ömer hocam yarın için konumum adına şartlar nasıl şu an? Seyirlik olarak 1-2 saatlik kar alabilir miyiz sizce?
Konumunuz şanslı bölgelerden biri hocam iyi kar gösteriyor son güncellemeler
Sağolun hocam, hayırlısı artık ![]()
Ömer hocam konumum adına son güncellemeler nasıl ilerliyor, internetim rezil bir duruma 5 dakika bekleyerek ancak bu konuya girebildim.