Mgm Ocak ayı için normaller alti yagis vermis .
Sade2020 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sistemi ecmwf , yağış miktarını gfs daha tutarlı tahmin ediyorlar, bence.
-
Ecmwf' de 22'sinden sonraki yağışlar gitmiş. Gefs diyaagraminda hala duruyor.
-
-
Patern değişimi çok mu uzuyor bana mı öyle geliyor ? Yağışlı periyottan sonra bu durgunluk, sapma ya da öteleme normal mi ? Bu coğrafya en fazla yağışı Aralık ve Ocak aylarında alır.
Beni bilgilendirirseniz sevinirim.
-
Modellerde bölgemiz için Kasım ikinci yarıya güzel görüntüler var. İnşallah devam eder nu görüntüler
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Diyagram desteği gelmedi sanki... Zaten sabah ve öğlen güncellemesi çok farklı çıktı.
-
Bu gece itibariyle 3 4 günlük soğuk ve yağışlı sistemin etkisi altına giriyoruz. Dediğim gibi çok kuvvetli bir yağış yok. Ama sonbaharı hissedeceğimiz güzel bir sistem. Yağış zaman zaman etkisini arttırabilir. Kıyıda kuvvetli yağış olacak. Keşke merkezde olsaydı yağış. Ama denize düşecek çoğunlukla. Bakalım görelim. Radar paylaşımları da yapacağım 👍🏻
Windy' den bakıyorum yağış birikimi deniz ve kıyı çevrelerinde birikmiş. 25 ve 26 Ekim için bir verip bir geri alıyor yağışı, ay sonu içinde birseyler görünüyor.
-
Bünyamin Sürmeli , Kasım ayının az da olsa normallere yaklaştığını söyledi ama bölge yorumu yapmadı. MGM' de Aralık ayını normallerde göstermiş.
-
Eylül ayında güzel bir başlangıç oldu umuyoruz devamı gelir. Doğu Akdeniz kıyılarına az da olsa yağış vermiş iç bölgeler kurumuş.
-
Diyagramlarda yağış senaryoları gün geçtikçe eridi, gitti. Ay sonuna attığı sistem var gibi sanki ama süreç uzun, netleşmiyor.
-
Sade2020 yağış konusunda ise şimdilik pek bakmıyorum modellere. Daha 10 gün var.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ancak gidip GFS ye baktığımda tam da belirttiğim tarihte bölge geneli yağış var🙃
Tesekkurler emeğine sağlık , umarım gerçekleşir
-
Eline sağlık Sahutt .
Bunyamin Surmeli son iki videosunda Ekim ayı aşırı kurak geçecek dedi . Hangi model ya da modeller ısrarlı yağışta?
-
Eylül ilk haftadaki yağış senaryoları yok olmuş, yağışı kestirmek çok zor ama umarım bahar yagislarina kavuşuruz.
-
Doğanın b,c,d planları vardır. Uzun vadede göreceğimize inancımı kaybetmiyorum.
-
Emegine saglik Sahutt, Bu kuraklığın sonu olmayacak mı artık, böyle mi devam edeceğiz?