Hayırlı geceler.
Ocak sonunda 850 pha da -28 Marmara genelinde olmadığı müddetçe bana rahat ve huzur yok .
Zor bir ihtimal ama neden olmasın...
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayırlı geceler.
Ocak sonunda 850 pha da -28 Marmara genelinde olmadığı müddetçe bana rahat ve huzur yok .
Zor bir ihtimal ama neden olmasın...
Sultangazi kar yoğun. Yollar beyazlıyor.
Buradan büyük ihtimalle İstanbul olarak 2022 ull'si alırız. O top batıya gitse de sonrasında doğular.
Bu gerçek mi böylesini çok görmüyoruz..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Hatalı. Windy'de böyle sıkıntı var 1 aydır.
O ull den 16-19 Şubat 2015 sistemi bile çıkabilir. Ya da 24 Ocak 2022 gibi. Ay sonuna varmadan güzel bir sistem çıkmış olur.
Geleceğini zannetmiyorum. Geliyor gibi gözüken Bu sistemler zaman yaklaşınca iyice cılızlaşıyor. Şu an yaşadığımız sistem de öyle. Yılbaşı sisteminin yanına bile yaklaşamadı. Bu seneki kış son yılların en cılız kışı diyebiliriz. Ocak ayı çıktıktan sonra zaten kış adına da bir şey kaldığı da söylenemez için açıkçası. Boşuna 29 Ocak beklentisine girmeyin derim.
Öyle oldu diye bundan sonra da öyle olacak diye bir kaide yok. Bu kış önümüzde Mart dahil olmak üzere en az 3 sistem var. Belki biri efsane de olacak. Önümüz dolu dolu. Ense karartmaya gerek yok.
Bu sistemde de zaten beklenti neydi ki? Yani 15cm ve üstü beklenti olduysa bu sizin probleminiz. Şahsen maks 6-7cm örtü olur diyordum İstanbulun karasal ve yüksek yerlerinde ki 3-4cm oldu. Denizelliğin olduğu yerlerde örtü de beklemiyorduk. Yani analizlik sistem bile değildi esasında.
Windy uygulamasında bir süredir böyle hata oluyor. 64dbz hikaye yani.
5 nolu senaryo daha iyi.
Gfs kar yağışını öne çekmiş. Pazar öğleden sonra başlar demiş, İstanbul yüksekleri için.
Yarın soğuk ve sakin bir gün ama Cumartesiden itibaren tektar 14 Ocağa kadar haraketliyiz.
Şubat için gelişmeler olumlu. Bu kış 2022'den sonra hatta 2017'den sonra en iyi kış olmaya adaydır, İstanbul için, kar manasında.
Ocak sonuna doğru belirtileri olacak.Avrupa bariz önde
Burak hocam, sibiryadan kalkar tren dikkat et tutmaz fren😊 Ay sonu büyük ihtimalle bizde Allahın izniyle. Evet ufak tefek prüzler var ama sanmıyorum oraya gideceğini. Biz Yıl sonu faz atlaması ile o kritik eşiği aştık. Sistemlerin öncellikli seyretmek istediği güzergah biziz. Alternatif olarak oralardan giderse gidecek ki bu şuan zayıf.
Avrupa’ya hayırlı olsun.
Yok öyle bir şey![]()
Sabah ki gelişmeler olumlu. Önce ara mezeleri alalım, ana yemek daha sonra.
Modeller bozabilir önemli olan istikrar. 9 Ocak belli. 11-14 Ocak arası ise perşembe netleşir. Ancak Batı için kar manasında pekte beklentiye girmemek gerek gibi. Hani 5-10cm alalım peşindeyiz ama o da belirsiz şuan. Önümüzdeki süreç geçtiğimiz 27 Aralık-2 Ocak sürecine benziyor.
Hava Tahmincisi Şubat için erken degilmi? Eline sağlık
Veriler o yönde, değişim olursa tekrar konuşuruz. Elbette uzun vade sonuçta değişimlerde mümkündür. Bugünden görüneni belirttim.