Yasin71 tarafından yazılan gönderiler
-
-
UYUMAYANLARI GÖREYİM.. GFS GECE GÜNCELLEMESİ BAŞLAMIŞTIR. HAYDİ BİSMİLLAH

-
bunu dinlemini tavsiye derim.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
severek dinlerim güzel hoş bir sesi var cem adrian candır

-
, bu şarkısını çok seviyorum bu adamınHarici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Ben mi sevmedim seni
Yere batsın yalanın
Bütün yanlışların
Üzerime kalırAynen bu şarkısı da iyi baya 😊
-
Sinan abi bi sorum olacak Aralık bitmeden iç bölgelere kar beklentiniz bulunuyor mu ? Keşke dağlarımız beyazlasa sezonu açsak

-
Hasan61 eline sağlık kardeşim 👏
-
Gfs beyimiz bu sistemi çözemiyor belli hiç sevmedim. Polis01 eline emeğine sağlık abi 👏
-
İlk defa görüyorum desem yalan olmaz.. Nedeni ise müzik olaylarını pek takip etmemem
Doğrudur dayım😊 Bende slow çok severim güzel bir sesi var ,açıkçası değeri bilinmiyor ülkede. Zaten bir iki defa şarkılarını dinleyince kumaşını anlarsınız
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Bitmek bilmeyen meseleler var
İçimi dinmez bir öfke kaplar
Bu gece susuyorum
Kendime saygımdan
Ama bir gün konuşucam..
-Kubilay karça severek dinlediğim sanatçılardan birisidir. Tavsiye ederim 🤗 bilen var mı ?
-
Yasin71 eline sağlık üstad yarın bende paylaşım yapıcam eve ineyim bence burda sonlandır
Teşekkürler kardeşim. Takip eden yorum yapan beğeniyi eksik etmeyen herkese teşekkürler. Hayırlı geceler yarın görüşmek üzere "yaklaşıyor yaklaşmakta olan"
Daha sıkı takibe devam inşallah ... -
-
Yalnız model sonu efsane gelir miii ??
gelmez :D
-
Yasin71 eline sağlık abi, bu gece anlık takip yapamadık beğeni atamadık mazur gör. İyi geceler
Estagfurullah kardeşim benim. Teşekkür ederim iyi geceler

-
-