Yukarıdan bir cisim yaklaşıyor 😂
Yasin71 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Süper görünüyor
Hayırlı akşamlar abim
Gel dayım kara çaydanlıkta cay içelim 😊
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hayırlı Akşamlar güzel ailem 😊🖐️
-
Gfs de anladı ileriki saatleri salladığını en iyisi bırakayım burada güncellemeyi demiş 🤣
-
İyi günler herkese
İyi günler dayı
-
Whisper eline sağlık dayı iyi geceler 😊
-
-
06 ARALIK
GECE GFS güncellemesi
İlk yarı gif edelim devamını atalım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Geldim bende dayım kolay gelsin 🖐️😊
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
:))
-
Soğukların Olması Gereken Yerde Ural Yükseği Var. İşaretlediğim Yerin Soğuk Deposu Olması Lazım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. pastel boyayla bile dolmaz orası :D Whisper eline emeğine sağlık dayı
-
Beğeni atmayanları işaretledim çaktırmadan

Görüşürüz

-
yarın biraz daha güzel güncellemeler olacağını düşünüyorum üst tarafta şartlar da oluşuyor..
-
Trakya’dan Geri Dönüş Yapar Doğu Avrupa’ya Doğru🤣🤣
aynen öyle olacakta gfs'yle bariz farklar mevcut
-
Gfs İle Baya Farklı
hem de nasıl
-
soğuklar trakyadan giriş yaptı