Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
Yasin71 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Zonguldakli67 eline sağlık. Hayırlı akşamlar herkese
-
Doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı yaşlar diliyorum Sistemci5534
-
Eyvah Aralık sonuda böyle demek He yandık ya
Siz Sinan hocam ne diyorsa ona bakın belki Aralık 15 inde benim düşüncem iç bölgelere kar yapabilecek soğuklar inebilir. Onun dışında sert sistem yok en azından Aralık ilk yarısına kadar..
-
O ne oluyor eren yani
Negatif nao ülkemiz için olumsuz bir durum. Aralık'ta yani böyle devam ederse kar yok
-
-
Avrupa ekstrem soğukları daha aralığın ilk haftasıyla beraber kaptı yarışı avrupa kazandı konuyu açarken de avrupa yı önde görüyordum ancak şimdilik soğuklar o tarafta diyebiliriz.Güçlü ao negatif faz var bunu çevirmek kolay olmaz yılbaşına kadar ciddi sistem beklemiyorum birkaç gün moralinizin bozulmaması için modellere bakmamanızı tavsiye ediyorum.Yer yer 20c geçen yerler olacak bizim açımızdan.Hemen kuzeyimize yer yer -16-18 girecek
Hocam emeğinize sağlık. Lodos candır, sabırla bekliyoruz dediğiniz gibi takvim olarak kışa daha girmedik bile,Avrupa alsın ilk soğukları ,varsın Aralık gitsin.. Yb Avrupa'ya yerleşince sıra bizde iinşAllah.. Ocak şubat bizimdir
-
Birkaç gün sevinecek Avrupa. Aralık 14 ünden sonra bir beklentim var benim. Öncesinde Grönland sadece model takibinde canımızı sıkacak
Aynen öyle hocam inşallah bakalım takibe devam 😎🖐️
-
Eline sağlık Yasin71 , hayırlı akşamlar herkese
Hayırlı akşamlar dayı
-
Sonrada Avrupa yicek❄️
Allah korusun
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Önce Avrupa ekmeğini yiyecek peki ya sonra? 🤫
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.