Akşamki neydi bu ney şimdi çok uçuk farklar çıldırtıyor bu gfs 🙊
Yasin71 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sıkıntı yok, atarız yaso
Aslan dayım şimdiden eline sağlık, terin soğumadan bide ecmwf'ye el at 😎😂
-
-
Arkadaşlar sabırla takibe devam. Böyle karışık git gel 'ler olacak. Aralardaki Alçak basınçlar bu işi çözecek. Yukarıda müthiş soğuk birikimi var. Gelmese bile kırıntıları illa ki ülkemize uğrayacak..
-
Maşallah maşallah dayı modeli adam etmişsin olacak yavaş yavaş 😎
-
Geç kalsakta günaydın diyelim
hayırlı günler herkeseHayırlı günler herkese 🖐️
-
Whisper eline sağlık dayı Sabah ola hayrola.. takip eden herkese teşekkürler iyi geceler
-
Daha Çok Göster
Haydi Bismillah
GFS
Gece güncellemesi
24 saat aralarla atıyorum
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Geciktikk ama geldimm dayım şimdiden eline sağlık,hadi bizleri coştur !!
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
13 de olabilir 🙃
13 ün de gideri var hocam 😂
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gfs gem senaryolarının kar haritası
11'e kalbimi bıraktım 😍
-
Eline sağlık Yasin71 :alkıs: pek eşlik edemedik misafirler bastı evi

Hayırlı geceler herkese
Kalpler bir dayı zaten modellerde heyecan yok pek 😂
-
İki takımdan birine hükmen mağlubiyet bekliyorum açıkça söyleyeyim
Olması gereken bu men cezası anca keser
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Bu ülkede böyle rezil,cahil taraftarlar olduğu sürece ne futbol gelişir ne de ilerleyebiliriz. Şaka gibi çok yazık..
-
240 fena çıktı sunmadı ufak değişikliklerle güzel olabilirdi. İskandinav yb si nazlanmasa burnunu kıvırsa olacak bu iş. Takip eden herkese teşekkürler 😊