Yasin71 tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İyi akşamlar arkadaşlar konyada olan hayvan barınağındaki durumu duymuşsunuzdur 🥲 bir kedim var ve bu haberi görmez olaydım çok acı bi durum… 😔
Evet maalesef çok kötü oldum. İnsanlık namına hiçbir şey kalmamış keşke o görüntüleri izlemeseydim. Bunu yapanlar kadar o görüntüleri çekenler de suçlu umarım hakettikleri cezayı alırlar..
-
Arkadaşlar aktif olalım artık. Vaziyet alalım ECMWF güncellemesinde herkesi bekliyorum. Güzel çıktılar bekliyorum bu akşam ve ilerleyen günlerde. Artık tam gaz gece gündüz takip zamanı 😎❄️⏳
-
Yaklaşıyor yaklaşmakta olan 🤫
-
eline sağlık abi Whisper 👏
-
Yasin71 Tebrik Ederim
Teşekkürler kardeşim 😊 🙏
-
Yasin71 tebrik ediyorum hocam :alkıs:
Teşekkürler kardeşim benim 😊 Hayırlı akşamlar herkese
-
Yağmur kuvvetlenmeye başladı yarın sabaha kadar ara ara devam edecek radar bozuk olduğu için pek bakamıyoruz
Hocam hoşgeldiniz 😊
-
Yasin71 tebrik ederim başarın daim olsun
Teşekkürler kardeşim 😊
-
-
Gözün aydın olsun abim.. Tebrikler :alkıs:
Teşekkürler dayı Allah razı olsun. 😊
-
Hayırlı günler herkese.. kpss sonuçları açıklandı, güzel puan almışım. Allah emekleri boşa çıkarmıyor çok şükür. Şimdi sırada iş bulmak ⏳😊
-
Maşallah yağışlara devam ilaç gibi gelecek