Hosgeldin reis. Ozlettin kendini yav. Bizler iyiyiz sen nasılsın?
Hoşbulduk, bende sizleri özledim valla. İyiyim şükür,havalar çok sıcak kavrula kavrula patatese döndük iyice :))
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHosgeldin reis. Ozlettin kendini yav. Bizler iyiyiz sen nasılsın?
Hoşbulduk, bende sizleri özledim valla. İyiyim şükür,havalar çok sıcak kavrula kavrula patatese döndük iyice :))
Merhaba arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir,sınava girip yerleşen arkadaşlarımıza eğitim hayatında başarılar dilerim. Bende uzun zamandır siteye giremedim,kpss maratonu son sürat devam ediyor. ![]()
Daha Çok GösterMaalesef sadece o anlarda yapılacak tedbirler,yollar,halk,belediye, ulaşım,mazgal, rögar vsvs konu edilip,TV lerden kuru laklak dinliyoruz.
Bu selde de böyle, yangında da,depremde de.
Bizde hizmet sadece kuru kuruya boş laklak kaderimiz bu sanki.
Bu yaşlara geldim hala bir arpa boyu yol gidemedik..
Şükür iyiyim, Yuvarlanmaya devam
Kpss de sana ve Herkese başarılar Yaso
Allah iyilik versin. Çok teşekkür ediyorum 🤗 🙏
Aleykumselam , hoşgeldin..
Nelerdesin sen?
Dayı valla son sürat kpss'ye hazırlanıyorum.😤 İş güç derken pek giremiyorum, sizleri de özledim yazayım dedim.. Nasılsın iyisinizdir inşAllah 🙂
Selamlar arkadaşlarr ☺️
Çok şükür hissiyat olarak iyiyim.Tedavim devam ediyor.Kemoterapi kombinleri ile.
Allah razı olsun eksik olmayın..
Çok geçmiş olsun. Rabbim şifalar versin kardeşim
Aleykumselam Yasin71 , hoşgeldin abim.
Şükür Yuvarlanmaya devam :)..
Hoşbuldum dayı. İyi olmana sevindim ![]()
Şükür iyiyiz seni sormalı
Çok şükür başkan iyiyim bende 🙂
Selamlar arkadaşlarr.. Uzun süredir sayfaya giremedim, sınava hazırlanıyorum. İş güç; hayat koşuşturmacası derken, bugün buraya girebildim. Nasılsınız? İyisinizdir inşAllah kıymetli havalarınsesi ailesi 🖐️🙂♥️
Bende varım inşallah
Aynen öyle, hayırlı akşamlar olsun sana ve herkese başkan
Hayırlı akşamlar herkese, iyi iftarlar ☺️
Selamünaleyküm hayırlı Cumalar.. Bugün ilk sahurumuza kalkacağız inşAllah. Allah sağlıklı,sıhhatli,orucumuzu tutmayı nasip etsin. Hayırlı ramazanlar dilerim ♥️
gecen hafta kar yagiyordu bugun kisa kolluyuz
Ama çok özlemişim ya baharı,her mevsim başka güzel. ![]()
Gözünü aç biraz, böyle olmaz 😂
Ahahha 😂 haklısınn
Bir milyonu da ben alırsam çok iyi olur 😂
Oha onu hiç fark etmedim 😂😂