12-13 sistem yurda giriş yapar mı ne diyorsunuz ?
Yapsın hocam ülkecek güzel ağırlarız biz onu 😎
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur12-13 sistem yurda giriş yapar mı ne diyorsunuz ?
Yapsın hocam ülkecek güzel ağırlarız biz onu 😎
Gece kabus gördüm kapkaranlık bir apartmandayım önümde ışıldayan bir kapı vardı (lamba açıktı herhalde) kapı açıldığında evin içerisi ateşler içindeydi ardından siyah suratlı bir yaratık gördüm bana bağırarak bir şeyler söyledi ama dili çok farklıydı ne dediğini anlayamadım. İnanın bana ciddiyim çok kötü durumdayım nolur yardım edin.
Çok geçmiş olsun dostum Allah'a dayan ve ona güven. Sana tavsiyem gece abdest alıp yat. Ve tabiki Whisper dayımın da dediği gibi biran önce doktora git görüş destek al
Whisper eline sağlık dayı 👏
Ecmwf pazar akşamı ve pazartesi gecesi arası 5 cm olacak diyor.
Sefa kazancc Pandora elinize sağlık 👏
Sen de yeni uyanmışsın ya da uyumamışsın 😂
Uyuyamamıştım ya 😂
Günler ne alaka 😂 yeni uyanmıştım ondan öyle yazmışım herhalde. İyi geceler olması lazım 😂
Sen kendi yanlışını düzeltmesen ben daha fark etmezmişim, benim kafaya ne diyon ya 😂
Yüksek basınç = kuraklık,gece-sabah arası soğuk gündüz sıcak ortalamaları yüksek yerlerde düşürür
Eren hocam buna karasallık dahil diyebilir miyiz peki ?
Açıklayın
Isınma gözükmüyor soğuk tarafta kalmaya devam
Şu anlık ısınma gözükmüyor soğuk tarafta kalmaya devam edeceğiz.
Estimator yeni paylaştım gözüküyor mu şimdi 😂
Bende mi sıkıntı bilemedim ama..Gorseller açılmıyor tıklayınca Yasin71
Bilemedim şimdi dayım görenler cevaplarsa öğrenelim ya da tekrar paylaşalım
Kesinlikle, yağışlar çabucak doğuya kaçtı. Biz de her zamanki gibi ayaz yiyeceğiz işte 😀
Alıştık artık napalım Allah'tan kar gördük yine 😂
Bu sene ab nin konumu bizim canımızı yaktı baya, pazar gecesi Konya'dan samsuna kadar yoğun kar yağışları görülecek. İç Anadolu'nun doğusu etkilenecek, Ankara Kırıkkale hattı yine izleyecek..
Hayırlı nurlu cumalar 🌹