Whisper eline sağlık dayı 👏
Yasin71 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Polis01 eline emeğine sağlık hocam 👏
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Güneyden Kırıkkale'ye doğru kütle yaklaşıyor aralıklı hafif kar yağışı geçişleri olacak. Yarın gün içerisinde Ankara Kırıkkale hattında yine kar yağışları görülecek. Ayın sonunda 31 Ocak Pazartesi günü yine bölgemize kar yağışları geliyor; o da güzel bir sistem,bir iki güne belli olur durumu.Peş peşe gelen sistemler ülkemize bereket getirsin güzel bir kış oluyor çok şükür. Şubat ayı da hareketli geçecek inşAllah.
-
Hocalarım Şubat ayının ilk haftasında Niğde için kar durumu muhtemel mıdır çünkü ilk hafta bütlerim var ve kar olursa muhtmeel online olacak yardımcı olabilir misiniz bana
Şu an için modellerde gözüken 5/10 Şubat için yaşadığımız sistemden daha güçlüsü var. Gelirse kar olur Niğde de ama henüz erken zaman olduğu için ihtimaller dahilinde
-
-
cmbrn41 eline emeğine sağlık 👏
-
Eren eline emeğine sağlık bravo 👏👏
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Buyrun dostlar
içelim ❤️❄️ -
Kek kalıbı he evet , unutmadık onu nasıl bir kek kalıbıysa
Yasin71:koşma: :koşma:
Dayım bu kek kalıbının reklamını yapmanın vakti gelmedi mi 😂
-
Yasin71 Kek kalıbını unutmadın inşallah 😂
Unutur muyum hiç onlarla kayarak yerleri buz pistine çevirdim 🤣
-
İlk fotoğrafta 1 metre sandım aleyküm selam
😂 Evet öyle, benim durduğum yerin biraz üstü rüzgar biriktirme yapmış ondan fazla görünüyor 😂
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Selamün aleyküm. Kırıkkale'den herkese selamlar 🖐️ bi 40 cm var buralarda 😎❄️🥶
-
Kırıkkale merkez çok şükür güzel yağış aldı halada hafif orta arası devam ediyor ilerleyen günlerde üstüne ek yapacak kar gelir mi

Yarın öğlene doğru yağışlar çekiliyor biraz mola salı ve Çarşamba orta kuvvette devam edecek. Bi 5 cm daha koparsak 25 cm olur ve uzun süre de kalkmayacak örtü 😎
-
herkese, bugün orta kuvvette kar alır mıyız sizce? Radara bakmadım, sabahın erken saatlerinden beri hafiften kar atıştırıyor zaten 
geceye kadar orta kuvvette devam edecek
-
Akşam üstü Kırıkkale bir iki saat boyunca yağmur aldı ve ilerleyen saatlerde kara çevirdi şu anda da devam ediyor. O yağmurun yerine kar olsaydı eğer bu sistemde rekor kırardı kesin. Ama şimdi bile yerde 15 cm birikim var yükseklerde 20-25 rahat olmuştur, gerçekten 5 yıldır kar hasretiyle yanıp tutuşuyorduk bu ilac gibi geldi çok şükür bu günleri de gördük.