Yar'ı kar kadar bekleseydim çoktan gelmişti 😅 5. Senemize gireceğiz inşAllah 😂
5 Sene de çok be, Allah sabırlar versin 😂
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYar'ı kar kadar bekleseydim çoktan gelmişti 😅 5. Senemize gireceğiz inşAllah 😂
5 Sene de çok be, Allah sabırlar versin 😂
81 ilde kar bir ilde yar bekleniyor 🤣
Anlık Kırıkkale ❄️
Bizim burda oldu , Balıkesir'de
Geçmiş olsun Allah beterinden korusun
Biz bu gün çok çektik ondan siz de bu gece rüzgar kuzeye döner iyi koprsınız
Hocam şu an soğuk cephe girdi başladı kar tekrar 5 dakikada doldurdu yerleri
Kırıkkale şakır şakır 3.7 derece yağmur yağıyor 😆
Arkadaşlar kusura bakmayın işten dolayısıyla giremedim çok stresli gün geçmiş dediğimiz gibi sistemler sistem anında bile değişkenlik gösteriyor bugün öğlene kadar yağmur aldık şimdi kopuş zamanı geceye kadar devam
Fotoğraf gönder abi ❄️🙃
Kırıkkale karacali köyü 😎❤️❄️🥶
Yerguney abi rekor kar yağışı alamasak da hatırı sayılır bir kar var çok şükür 😎
Yasin71 bu bana yetti gerisi senin 😊🥶
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Hay maşallah abi ağaç devrilecek eli kulağında duruyor 😎❤️
Bir arkadaşım var çubukta yaşıyor orada çok iyi kar var gece yağmış hala'da yağıyor , Kırıkkale'de saat 10 da durdu erimeye başladı MGM Vermiş olduğu 20 cm gelmeyecek sanırım tek ihtimal öğlen sonrasına kaldı ...
Şu an yağmur var sıcaklık yüksek ama asıl kar akşam ve gece saatlerinde yoğun olacak.
Dışarda çatır çatır yağmur yağıyor o yağan kar da eridi 😂
Anlık Kırıkkale
KIRIKKALE kopuyor ❄️❤️
Şu an sıcaklık tekrar arttı yağış yavaşladı burda ve o yağan kar da eridi 🙂 bu gece uykusuz kaldığımıza değmeyecek sanırım uyuyalım artık Sabah ola hayrola.
bizde 1 derece oldu hala k.k.y var yağış hafif ama sarı kütlereler var üzerimizde garip?
Gerçekten garip sistem oluyor yüksekler bile Ankara'nın kky şeklinde