Çimler catılar dolmaya başladı sıcaklık düşüşte
Yasin71 tarafından yazılan gönderiler
-
-
daha yeni kara dönüyor gibi dönmeye çalışıyor arada bir lapa lapa oluyor bir dklık sonra k.k.y oluyor (çankaya)
Evet tam tutmuyor sanki kyk şeklinde yağıyor
-
MGM nin radarında kesin sorun var sıcaklık yüksek çok bulutlu gösteriyor ama dışarısı yıkılıyor çok güzel başladı Kırıkkale'de
-
Kardeş normalde bu günlerde 50-60cm kar yağmış olmalıydı buraya şu an 15cm var, bı 20-25 olsun hemen gönderiyorum 😂
Nispet yapıyor bir de 😔 bizim buralara bırak cm i çatılara dolacak kar yağmadı abi pirsen gibi yağıp geçiyor 😂
-
mehmet civan eline emeğine sağlık hocam 👏 takipler ve yorumlar için teşekkürler arkadaşlar. Hayırlı geceler diliyorum herkese.
-
Yalnız burası tek tük atıyor tam manasıyla başlamadı hava pespembe radar kapalı, doluyor
-
Yasin71 biraz yağsın sana gönderiyorum

Abi cimri olma biraz çok olsun 😎🙃
-
İki yıldır garip bi durum var benim kar yağışı yeni başladı, geçen yıl Dikmen e yağmur yağarken Batıkent e kar yağmıştı
Ankara'nın bazı noktaları 4 derece yüksek sıcaklık var, rakımı düşük Kırıkkale şu an 2 derece ve yağış girişi var kütle tam girmedi daha da düşecek gibi duruyor ve hafiften kar başladı garip gerçekçten ☺️
-
Konumumda sıcaklık düşüyor kütle girişi oldu hafifçe kar başladı 🙃
-
Dışarıyı takip edeceğiz diye güncellemeyi biraz safsaladık bugünleri de mi görecektik, çok şükür ☺️
-
Sincan yüzümüzü güldürdü =D
Normalde Sincan sıcaklık sorunu vardı şaşırttı açıkçası
-
Eyvallah toprağım merhaba..2015-2016 kışından beridir doğru düzgün kar yağmadı..hasret son bulur inşallah
Evet öyle maalesef hepimiz hasretiz.. umarım bu şanssızlığı kırarız güzel bir sistemin içine giriyoruz, yüzümüz güler ve beklediğimize değer inşallah
-
Radar dolmaya başladı bir saate başlıyoruz 😎
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. çayımı demledim bekliyorum hocam

-
arkadaşlar ecmwf yi paylaşamadım işim cıktı nasip değilmiş CuneytEmin eline sağlık şimdiden
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.