Rezalet çıktı maalesef
Yasin71 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşAllah. Yeni sistemimizin ülkemize hayırlı olsun,bereket getirsin.
-
çok iyi bu son 20 gün galiba sabahlicaz
Evet öyle gözüküyor soğuklar hapsoldu ülkede üstüne ab ler patlasın değme keyfimize heyevanlı bir ay sonu olacak
-
Arkadaşlar bu arada ay sonu da fena durmuyor Akdeniz harika çalışıyor
-
Arkadaşlar taş çatlasın merkezimizde 10 15 cm cepte görüyorum. Rakımı yüksek yerler de 25 30 cm alır
-
hocam 1000 rakım kurtarırmı
Şu görüntüyle evet
-
Ankara 1100 rakım ve üstü yıkılır
-
Hocam Ecmwf ikinci siklonu getirir mi sizce?
Neden olmasın ki gfs güncellemesi umut ışığı yaktı aslında ab patlıyor ama ekmeği Anadolu'nun güney ve doğusu yiyor 25 26 tarihlerine daha çok olduğu için yağışların daha çok değişeceğini düşünüyorum. Haftasonu takip edeceğiz ab biraz daha doğulasa o soğuklarla gömülürüz. Ben ama gfs nin bu haliyle gelmesini çok isterim
-
Vallahi çok sevindim ben de ama Ecmwf tabii ki kısa vadede çok daha istikrarlı biliyorsunuz. Saat 22 gibi çok güzel veriler alacağımızı düşünüyorum ki kolay kolay hissetmem

İnşallah 🙏
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 120 h toplam kar
-
İlk yorumlar dostlar? Sizce nasıl
Yağışlar artmış beğendim açıkçası
-
Gfs öğle güncellemesi çok çok iyi geldi, bakabildiniz mi?
Yağışlar hemen doğuya kayıyor açıkçası çok da iyi değil güncelleme ama yine de buna şükür diyoruz ortalama 15 cm alırız. Doğumuz daha şanslı Kırıkkale Ankara'ya göre şanslı duruyor sisteme bir gün kaldı akşamki güncellemeler son umutlar bakalım ne gibi değişiklikler olur göreceğiz
-
Eren hocam elinize sağlık 👏
-
Bu yagan karlar bu ayazla yerden nasıl kalkacak acaba
Kalkmaz ki
-
Eren Hasan61 >>>WinteR<<< elinize emeğinize sağlık 👏 Sabah ola hayrola iyi geceler herkese