Yasin71 tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
-
Haydi bismillah toplanalım
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. GÜneyimiz yıkılırken biz öksüz çocuklar gibi izliyoruz 🙂
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kırıkkale'ye bak 🙃😂
-
Narsist
-
-
Valla hocam içimde halen tereddütler var kendimi kötüye de hazırlıyorum perşembe akşamına kadar rahat edemiycem. Bu arada gem ukmo icon güzel çıktılar verdi bakalım ecm ne diecek
En güzelini yapıyorsunuz ki doğrusu da öyle fazla beklentiye girmeyelim 2 gün daha sabır hocam 🤲
-
Hemde çok heyecanlı 🤩
Şu görüntü gerçekleşse 2011 i geceriz rekor kırar çoğu yer
-
Bize yarayacak Sinoptik
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gfs Ecmwf ye döndü hocam fakat yağışlar efsane heyecanlı günler bizi bekliyor
-
Arkadaşlar ecmwf yi ben alabilir miyim 🙃
-
Haritalarda gördüğümüz o meşhur boşluğu yaşıyoruz resmen hafta sonu inşallah iyi geçer yoksa tırlatırız vallahi 😂
Şaşırtmıyor hocam hiç umarım haftasonu için umutluyuz bakalım 🙂
-
Bugün memleketimde kar bekliyordum ama nem düşüklüğden dolayı olmadı. Güneyimiz yıkılırken ,biz yine hüsrana uğradık. Yarın biraz daha iyi duruyor kuzeyden gelecek kütleleri ve uygun şartları yakalarsak iyi olacak.
-
Prefabrik