erdem0 eline emeğine sağlık 👏 ecmwf de görüşmek üzere
Yasin71 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Tamamen şans anca rüzgar yönü ile tahmini yapılır oda çok yakın vade ile siklonu öbür türlü büyük şans lazım
Ülke olarak şans yok da bizde hayırlısı bakalım ülkemizin her yeri kar alır inşallah
-
Hocam artık senaryoları bizzat kafamda canlandırıyorum. Artık rüyalarıma gitmeye başladı.

Hocam kar duası var da siklon için yok mu ya 😂
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
Soğuklar biraz daha geç giriyor
-
:elkaldıranadam:
Başkanım çok pardon
-
>>>WinteR<<< eline sağlık hocam 👏
-
Kar haritası efsane çıkar
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kütleler giriş yapıyor Ankara açık yeşil kütleler yaklaşıyor ilerleyen saatlerde Kırıkkale'ye de gelecek.
-
Kırıkkale'de seyirlik kar yağıyordu ardından güneş açtı 😂
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu otomatik çıkıyor değil mi? Çok güzel bir uygulama
Bizde çıkmadı o mübarek şey ya da görmedim,güzelmiş 🙂
-
Abi İşteyim Bakamadım Burası Coşmuşta Coşmuş. Kavga Gürültü Olursa Bir Telefon Kadar Yakınım😅🤪
Aloo emniyet mi burası hiç emniyette değil komserim 😂
-
Giden arkadaşlara hayırlı geceler. Her şeye rağmen paylaşıma devam eden Saadet eline sağlık 🙌🏻
Gözlerim acıyordu telefonu bırakmak zorunda kaldım yoksa bir yere giden yok hocam bazı kişiler gibi kapat güncellemeyi durdur da demedik emeğe saygı sonuçta sonuna kadar bekleriz 😇
-
Saadet eline emeğine sağlıkk 👏 iyi geceler herkese.